Sivut

lauantai 17. toukokuuta 2014

Aikamoinen päivä!

Olipas kesän avaus!


Nyt täytyy tyytyä vain referaattiin:

- 11,5 tunnin työpäivä vei aika tehokkaasti mehut.

- pahaa mieltä aiheutti väärinkäsitys, jonka johdosta meillä ei ollut 250 flaijeria vaikka niin olisi pitänyt olla.

- kollegoiden kanssa on ihana hoitaa asioita.

- minä, joka en todellakaan tee aloitetta miesten suhteen, huomasin tilaisuuteni tulleen. Kävin jututtamassa yhtä melkein ainoaa kiinnostavaa herrahenkilöä tällä paikkakunnalla ennen illan tapahtumaa. Esittelin hänelle myös uunituoretta t-paitaani jonka rintamuksessa komeili kesätapahtumamme logo. Siitä huolimatta, että hän huolehti vaatetukseni riittävyydestä ja sanoi mahdollisesti saapuvansa juhlapaikalle, ja minä toivotin hänet lämpimästi tervetulleeksi, näin ei tapahtunut. Grrr, minun tatsini on kadonnut ja tissini eivät selvästikään tehneet vaikutusta.

- illan orkesteri oli mainio ja tapahtuma onnistunut.

- aurinko näyttäytyi vähän ennen konsertin loppua - ja nyt minä uskon, että se kesä ihan oikeasti alkaa!

- jännäsimme Suomen pelin ystävän kanssa meillä sitten kulttuuritapahtuman jälkeen. Ei hemmetti mikä matsi! Jatkoaika? Rankkarit?


***

Kuopus tulee tänään kotiin, oleskelemme rennosti ja jos säätiedotus pitää paikkansa, kokoamme paviljongin terassille.

Kerron teille enemmän kesän avauspirskeistämme heti kun saan kuvat ladattua koneelle. Nyt piuha on paikassa nimeltä hukkapiilo. Niinpä saatte nyt tyytyä Kössi Maasikaan.


Pidä näppif eroffa mun viinirypäleiftä!Oikein rentouttavaa viikonloppua joka ainoalle!

18 kommenttia:

 1. Äh, ei sun tatsis ole mihinkään kadonnut sillä sain juuri soiton sieltä teiltä päin ja kaverini kertoi jotta hänen naapurinsa (yksin elävä herrahenkilö) oli ilmeisesti seonnut. Tämä oli näet tullut kotiin vavisten, hiki valtoimenaan valuen ja hokenut jotain sellaista kuin "Pakko mennä...ihan pakko mennä....se T - paita....

  Koska en voi hurskaana miehenä paljastaa kaikkia jutun yksityiskohtia enkä osaa lontoota, tyydyn kertomaan että tällä miehellä oli kaverini mukaan järjetön "boner" - mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan ;D

  Hyvää ja aurinkoista lauantaita koko pesueelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua Paimen, sä sitten osaat piristää. Ehkä mä tosiaan säikäytin sen puolikuoliaaksi ;-)

   Aurinkoa on näemmä ainakin täällä luvassa, toivottavasti sielläkin - sekä ulkona että tuvassa!

   Poista
 2. Joo, kyllä se kesän tekee - eilenkin oli jo leppeä ilma aamua lukuunottamatta, mutta tänään tarkeni yöpaitasillaan ulkona jo kuudelta.

  Kyllä se mies vielä ilmaantuu :)
  Vaan arvasitko Kössiä hankkiessasi, miten sotaisan persoonan saat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten muuten niitten flaijereitten kans kävi?

   Poista
  2. En arvannut Kössiä hankkiessani, että se on noin hauska. Eilen se katseli Suomen matsia Batman-naamio naamallaan!

   Meilläkin on ihanan näköinen aamu, täytynee tänään lahjoa esikoinen kokoamaan paviljonki tuohon terassille ja laittaa sitä muutenkin kesäkuntoon. Jeee!!!

   Poista
  3. Niin, ne flaijerit. Huokaus!

   Siinä oli kai osittain vähän väärinkäsitystäkin, mutta kyllä minä niin mieleni pahoitin. Meidän tulosin oli rikki ja säädin puoli päivää että ylipäätään sain mitään tulostettua (piti avata linjat kunnantalolle, tulostaa kollegan kanssa puhelimet korvalla niin että mä vahdin kuntalassa tulostusta ja se tulosti).

   Lupasin esimiehelle tehdä tuonne tapahtumaan MUUTAMIA flaijereita (neljä erilaista flaijeria joista yksi seurakunnan tapahtumista) mutta kanttori halusi 250. Ymmärsin, että koko kesää, ei suinkaan pelkästään tuota tapahtumaa varten. Minä siinä leikkurilla omin pikku kätösin väkersin sen mitä ennätin ja vein mukanani. Eniten ketutti se, että toinen kollegani on suunnitellut esitteen heillekin, me painatimme julisteet ja nyt tosiaan tulostimme vielä flaijeritkin, ja sitten tulee ikävää palautetta.

   Poista
 3. Nyt kyllä kannattaa uskoa Paimenta, hikiset "bonerit" on kysyttyä kamaa!! ;)
  Kuulostaa hyvältä kaikki, viikonlopusta tulee teillä(kin) mahtava! Usko myös mua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pystytetään terassi (ei telttaa ;-) ja tästä tulee mahtava viikonloppu. Siitäkin huolimatta että se pirun herrahenkilö ei ymmärrä omaa parastaan. Grrr!

   Poista
 4. Kantsii jatkaa aloitteiden tekemistä. Joskus miäs ei ehkä uskalla itte. Tuo oli vaan työtapaturma kun ei tullut hän. Jos olisi sanonut varmasti tulevansa, olisi sitten tullutkin. Nyt sulla on mahis pyytää seuraavan kerran revanssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, miehisiä ohjeita ;-)

   Mut en mäkään voi kovin montaa kertaa tehdä ns. aloitetta saman tyypin kanssa. Käy itsetunnon päälle.

   Poista
  2. Joo ei liian monta kertaa! Yhden kerran, max kahden vielä tuon saman henkilön kanssa. Muutoin tulee epätoivoinen tyrkky-asetelma ja lisäksi tuo mainitsemasi. Mut mitään välinpitämätön/vaikeasti tavoiteltava-kuviota ei myöskään kannata koska harva uros mitään tajuaa sellasesta. Tuumii korkeintaan ei mitään. Mut siis en tiiä kuin omalta kohdaltani.

   Poista
  3. Vaikeasti tavoiteltavaa en osaakaan leikkiä, olen vain oma suht sosiaalinen itseni. Tuota miestä on vaikea lähestyä koska vaikka asumme tuppukylässä, näen häntä suunnattoman harvoin. Tervehdin aina lämpimästi ja jos käy meillä kirjastolla koitan jutustella vähän. Nyt oli niin otollinen tilaisuus kun oli parkkipaikan vartijana. Mutta tyrkkyä musta ei saa millään - jos ei viehätysvoima tehoa niin ei sitten ;-)

   Poista
 5. Jos vihjeesi oli liian varovainen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, saattoi olla - oisko pitänyt riisua se paitakin pois?? - mutta toisaalta jos oisi kiinnostunut, voisi se itsekin varmaan jotenkin sen näyttää?!?

   Poista
  2. Niin.. Aina ei vain kemiat kohtaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana