Sivut

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uusia tuulia töissä

No niin, täytyy vähän ottaa sanoja takaisin. Eilinen ruikutus taisi sittenkin osoittautua turhaksi. Kuopuksen isä oli jutellut sivistystoimenjohtajan kanssa ja taisimme saada luvan pitää tapaamisrytmimme ennallaan. Käväisin muissa asioissa koululla ja juttelin tästäkin luokanopettajan kanssa. Hän oli kovin ilahtunut myös, ja kertoi olleensa vähän ihmeissään, kun asia ei niin vaan ollutkaan selvä. Mutta ilmeisesti loppu hyvin kaikki hyvin, tässä asiassa. Se pelkäämäni sisäilmapalaverikin siirtyi sähköisen kalenterin virheen vuoksi: työterveyshoitajallemme oli tehty tuplabuukkaus eilisaamulle ja annoimme suosiolla periksi. Uusi aika lienee syyskuun alkupuolella.


Ruokataidetta!
Jollakulla on joskus ollut tylsää ja kamera saapuvilla.
Löysin tämän valokuvakansioistani...


Syyskuussa onkin muuten töissä jännät ajat. Paitsi tämä minun lyhennetty työaikani, on muitakin muutoksia tulollaan. Meillä tehdään suuremmanluokan konversio ja järjestelmänvaihdos ja puljumme on kiinni kokonaista kolme viikkoa. Valtava tiedotusrumba on käynnissä ja kovasti ihmiset kyselevät mistä on kyse. On tietysti myös uuden oppimisen paikka. Sulun aikana on valtavasti koulutusta ja koitamme opetella uuden järjestelmän kanssa touhuamista. Lokakuun alussa sitten taidot ja tekniikka punnitaan tositoimissa. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin tosin kun tietotekniikasta on kyse, on kaikki minun käsitykseni mukaan ikävä kyllä mahdollista. Onneksi sitten on jo koulunkäynti vähän tutumpaa kuopukselle ja tapaamisrytmikin taas kääntynyt entiselleen. En nimittäin saanut ihan kaikkia koulutuksia mahtumaan aamupäiviin ja tämän nykyisen työaikani raameihin. Täytyy ottaa lapsenvahtirinkini käyttöön, mutta se ei haittaa, kun arkikin on jo sitten vähän paremmin vakiintunut uomiinsa.

Nytkin piti hommata lapsenvahti, kun sain eilen iltapäivällä kotosalla tietää, että tänään iltapäivällä on tärkeä talousarviokokous. Vaikka tiedotus totta tosiaankaan ei toimi, en nyt tällä kertaa kehtaa kauheasti mollata koollekutsujaa, koska hän kuitenkin lupasi kuopukselle sen joka toisen perjantain vapaaksi...

***

Jos valitin eilen turhasta byrokratiasta, niin on sitä olemassa turhia lakeja ja säädöksiä. K18 tähtisädetikut ja 45 muuta turhaa sääntöä, olkaa hyvät!

6 kommenttia:

 1. Hahaa hauskaa, sinä löysit nuo turhat säännöt, minä taas en. Väitin blogissani, että ne löytyy vain lehden paperiversiosta. Olin väärässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just luin sun kirjoituksen ja vastaus otsikon kysymykseen: totta hitossa pysähdyn. Ja vilkutan aina niin ajoissa että esikoista hävettää ;-)

   Poista
 2. Onneksi saatte tuon tapaamisjärjestelyn pysymään ennallaan. Ei se voi olla niin vaikeaa vielä näiden ensimmäisten vuosien aikana, kun kuopuksesi on kuitenkin ihan älykäs poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä minäkin olen ja olin ihmeissäni, kun homma ei meinannut onnistuakaan. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin!

   Poista
 3. Luulin ensin, että teillä on alettu punoa rottinkia, mutta se olikin spagettia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, sen päivän kun näkisi, että mä teen jotain hyödyllistä kuten rottinginpunontaa ;-) Spagettikin punoutui ihan itsekseen kattilan reunoilla, minä vaan kalastin sen kuvattavaksi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana