Sivut


lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kun sä puhut sitä etelää...

Se ei saa mun leviksiä repeemään mutta naaman kyllä virneeseen. Kiitos Kiki, tunnustuksesta ja haasteesta, jonka tulkitsemisen kanssa olikin ihan täysi - ja hauska työ. Käytin googlen kääntäjää ja se se vekkuli kaveri on. Hänen kysymyksensä suluissa. Minun vastuuttomat vastaukseni sitten heti perässä. Hieman tosiaan haastetta haasteeseen toi se, että osaan huutaa italiaksi sujuvasti "kaunis tyttö, anna pikku pusu" mutta en mitään muuta. Tuotakaan ei ole kovin taajaan tullut käytettyä... opin sen aikanaan kuopuksen isältä.


1. Quanti anni hai? (Kuinka vanha olet)

Haiteksti oli yhteen aikaan kovin kysytty teos. Se varastettiin kirjastostamme ennen kun ehdin siihen tutustua. Haisaappaatkin ovat joskus olleet kova hitti. Hui hai, ja kyllä, minä täytän tänä vuonna 43 vuotta.

2. Perché questo nome al tuo blog? (Miksi tämä nimi blogiisi?)

Mitäs per** kysymyksiä nämä nyt oikein?
Blogin nimen keksiminen oli kyllä yhtä tuskaa. Marjaana on väännös toisesta nimestäni ja maja vaan rimmaa siihen hyvin. Lisäksi maja kuulostaa hyvin kotoisalta ja sellaista haluan elämäni ja kirjoitustenikin olevan.

3. Ti piace il make-up? (Kuten meikkiä?) 

Olen koittanut vähentää kemikaalikuormaani, kuten meikkiä, joten käytän vähän ja nekin vähät on luonnonkosmetiikkaa.

4. Il tuo colore preferito? (Lempivärisi?)

Tuo oranssi, ehdottomasti.

5. Preferisci i tacchi o zeppe? (Haluatko korkokengät tai kiilat?

Haluan Zeppo Marxin, paitsi että hänen veljensä Groucho on paljon hauskempi. Edelleen toivon, että paikalliset Lionsit pyytäisivät minua jäsenekseen ja pääsisin häntä lainaamaan: "En tahdo kuulua yhteenkään klubiin joka huolii minut jäsenekseen". Taidan saada odotella...

En halua kumpiakaan, haluan matalat lättänät että pysyn pystyssä.


Ja kuvituksena toinen haaste: Rozilta.
Kuvaa jääkaappisi. Sisältä.
Maidon suhteen ei kyllä kukaan voita Rozia, veikkaanma!



6. Costume intero o due pezzi? (Uimapuku tai kaksi kappaletta?)

Joskus kostyymit häiritsee, mutta ei ikinä enää kahta kappaletta ja uimapukukin on sitä mallia, että hame peittää myös reidet. 

7. Ti piace cucinare? (Nautin ruoanlaitosta)

Kyllä, kyllä, kyllä (haluan käydä kusella rauhassa ja) nautin ruoanlaitosta! Vielä enemmän nautin syömisestä.

8. Collezioni smalti? (Kokoelmat emalit?)

En kerää emaleita enkä mitään muutakaan.  

9. Che genere musicale ascolti? (Millaista musiikkia kuuntelet?)

Tällä hetkellä sitä mitä Yle X soittaa - kuten otsikostakin voi fiksu päätellä... Ennen olin vähän vaativampi. 

10. Minigonna o jeans?    

Minigonna kuulostaa paljon kivemmalta, vähän sammakkomaiselta. Mutta jos näistä pitää valita, niin farkut. Tunikoissa viihdyn myös mutta minihameajoista on ainakin sen 20 vuotta ja kiloa.

11. Cosa pensi del mio blog? (Mitä mieltä olet blogin?)

Kikin blogi on riemastuttava, hykerryttävä, ihana. Ja siellä EI naureta muuta kuin itselle (olen läksyni lukenut, enkös vaan olekin, Kiki?!? Kehu sääkin Kiki mua vähän!)  
  

8 kommenttia:

  1. Mäkin olen enemmän farkku- kuin minihameihmisiä. Nyt mulla on kyllä yllä sääripituiset farkut (nyt hukkui mielestä sana, jolla niitä virallisesti kutsutaan, eikun siis caprit ne on. ;D) Nämä farkut näyttävät kaukaa katsottuna farkkuhameelta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimihame sopii nuorille ja solakoille... Tänään markkinoilla näin yhden mamman jolla oli kyllä mekko, mutta se oli niin lyhyt että muakin hävetti ja pelotti, että pikkarit kohta pilkottaa ;-)

      Poista
  2. Hahaa, ihana jääkaappi! Ainakin on herkullinen sisältö, nams mums.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on maitotuotteet toisessa muodossa: laskin ainakin viisi eri juustoa...

      Poista
  3. Marjaana, kävin kurkistamassa sun jääkaapissa , nami nami löytyy !!!

    VastaaPoista
  4. Olet lukenut läksyt, hyvä hyvä :D Sitten vielä vähän sitä kehua kun niin nätisti pyysit: Mun ihanainen blogistaaninen villasukkani on hyväsydäminen, avarakatseinen, huumorintajuinen, suvaitsevainen, pitkäpinnainen ja sun jääkaapissasi on ihanasti juustoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiki, suhun voi näemmä aina luottaa (ja vähän punastuttaakin). Juustoista vielä, että enhän mä edes ollut laskenut kaikkia, siellä oli tuorejuustoa, fetaa, halloumia, mozzarellaa, raejuustoa, goudaa ja oltermannia... Ei mua suotta juustosiepoksi tituleerata.

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana