Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pari SK unta

Minulla on pari blogitekstiä, jotka houkuttelevat roskapostia. Aika velhoja tapauksia! Tämä sinnikkäämpi kehuu, kuinka mainio blogi minulla on ja kuinka hyödyllistä tietoa hän täältä saa. Suomeksi? Samalla koittaa tyrkyttää lainoja huonoon rahatilanteeseen. No onhan minulla sellainen, mutta tyhmä en ole. Huvittunut lähinnä. Repesin totaalisesti, kun luin viimeisimmän: "Very helpful information particularly the last part :) I care for such info a lot. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and good luck." Arvatkaapa mikä se "last part" oli? Kerron siellä, miten r-vikaiset lapseni jakoivat kanssani muutamia totuuksia muurahaisista eli mulkuista. Että ihan pitkään piti sellaista tietoa etsiä internetin ihmemaasta? No, hyvä, että löytyi!
Kävin perjantaina uuden ihanan kukkakauppamme avajaisissa. Oli tyylillä ja taidolla sisustettu eikä uutena oltu ostettu muuta kuin kylmäkaappi kukille. Myyntitiski vaikkapa, oli kekseliäästi laitettu vanhoista kangaspuista ja muitakin mainioita oivalluksia siellä oli. Silmä lepäsi, vierailen varmasti toistekin. Ostin itselleni yhden roosan pitkävartisen ruusun viikonlopun piristykseksi. Se tuoksuu taivaalliselta ja on ilahduttanut minua suunnattomasti. Mutta mitä ihmettä - jotain keltaista pilkottaa lehtien seassa? Käviköhän kukkakauppiaspariskunnalle kömmähdys vai mistä on kyse? No tuota, mukaan taisi vahingossa tarttua myös aurinkoiset korvakorut. Ugandalaisten naisten käsityötä. Nyt se kevät voi tulla. Phil-murmelikin kertoi sen jo olevan ovella.


Pariskunta se on tämäkin!


Olen nauttinut täysin siemauksin vapaastani. Olen lukenut, torkkunut, kahvitellut kaverin kanssa, käynyt kävelyllä, saunonut, nukkunut hyvin, juonut hyvää viiniä hyvän ystävän kanssa, rentoutunut. Tänään tulee esikoinen kotiin ja luulenpa, että rento elo ja olo sen kun jatkuvat. Saatammepa jonkinlaisen Twin Peaks-maratoninkin polkaista käyntiin tänä iltana, tiedä häntä.


***

Pariskunta. Minä haluaisin, että minusta ja jostakusta ihanasta ja kivasta tulisi pappana ja mummuna sellainen suloinen vanha kotona viihtyvä pariskunta, joka nauttii yhdessäolosta, harrastaa ja höpäjää milloin mistäkin. Voitais me puutarhaakin laitaa ja ruokaa. Ja joskus, hyvänä päivänä, ehkä, ottaa lapsenlapset vieraisille.

12 kommenttia:

 1. Ruusu näyttää kovasti takavuosien suosikiltani Jacarandalta, tuoksukin kertoisi siitä :-)

  Minä, kyynistynyt, ajattelin juuri eilen, etten enää jaksa opettaa ja opetella uutta miestä ;-D :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule Mags, arvaa mitä! Intouduin kirjoittamaan aiheesta enemmänkin huomiseen postaukseen. Vähän samoilla linjoilla olen - tai aatokset on ristiriitaiset.

   Olisihan se ehkä kiva, että noita ruusuja toisi joku muu minulle, mutta hyvin se käy näinkin. Lajiketta en hoksannut kysyä, mutta saatat olla oikeassa.

   Poista
 2. No sinähän nyt olet intoa piukassa ja hyvä eli taisi tulla tämä vapaa oikeaan saumaan. Se on kyllä ihan oikeasti hieno nähdä ihminen noin hyvällä tuulella kun melkein kaikilla kyntää, sitä tulee itsekin paljon paremmalle tuulelle.

  Toi kuopus on kyllä jotain sanoinkuvaamatonta, taas tärisi ikkunat kun nauraa räkätin tuolle linkin takaa paljastuneelle murkku-postaukselle :D
  Kerro ihmeessä terveisiä kun kotiutuu ja esikoiselle kanssa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ikkunat on ehjät vielä. Hyvät naurut tuolloin tällöin pitää kyllä ihmisen vireessä ;-)

   Vapaa tuli tarpeeseen ja olen todella nauttinut (paitsi viiniä myös) siitä. Joskus vaan pitää saada olla ihan rauhassa.

   Toivottavasti ensi viikko on mukava meille kaikille!

   Poista
 3. ja Kynttilänpäivää
  Kynttilänpäivä on kristillinen juhlapäivä, jota vietetään alkujaan 40 päivää joulusta, siis 2. helmikuuta, sen muistoksi, että Jeesus vietiin 40 päivän ikäisenä temppeliin ja Simeon siunasi hänet.
  Virossa on tapana naisilla kynttilänpäivällä juodaa punaviinia ja tanssia kapakassa ... hehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, minähän vietin illan sitten vähän niin kuin kristillisesti: kynttilän valossa ja viiniä juoden. Tanssi ja kapakka-osa jäi kyllä toteuttamatta ;-)

   Poista
 4. Oi, miten ihanan värinen ruusu, niin mun lempiväriä! Täytynee minunkin käväistä siellä kaupassa joku päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, oli tosi söötti. Ja ne kukat! tulppanejakin oli ihan sun värisiä.

   Poista
 5. Voi kökkö. Otsikoinnista mulle tulee vaan mieleen Sedu, ja se ei ainakaan houkuttele pariutumaan. Uskon, että sitten mummana ja pappana just sellasia kuin toivotkin. Mutta siihen on vielä aikaa. :)

  Pirteät korut sieltä löytyi. Kyllä nyt kelpaa kevään tulla. Ja ihanan ja kivankin. No ei! Ei silleen tulla. Hyi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, olen pahoillani. Toivottavasti ei mennyt yöunet Sedun vuoksi. En saa minäkään minkäänlaisia väristyksiä - korkeintaan kylmiä - hänestä.

   Ehkä odotan sinne mummouteen asti sitä ihanaa ja kivaa. Intouduin sitten pohdiskelemaan aihetta enemmänkin tämän päivän tekstiin ja ei ole ihan ongelmatonta tämä "tuleminen" ja meneminen ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana