Sivut

lauantai 16. helmikuuta 2013

Eilen oli huono päivä

Eilen oli tilipäivä ja meinasi ruveta ahdistamaan, kun taas tuntui, että tili tuli tili meni. Laskuja oli kertynyt todella paljon. Tämä meidän veneemme on niin kiikkerä, että pari isoa laskua kerralla saa sen melkein hörppäämään. Huokaus. Onneksi tässä tilien välissä tulee lapsilisät ja elatustuet, muuten olisin kyllä ihan helisemässä. Ajatelkaapa, puolet nettopalkastani menee vuokraan ja autoon. Lopulla sitten kaikki laskut, ruoat ja muu välttämätön. Äh.


Taas minä kaipaan niitä enkeleitä


Sekin meinaa välillä ahdistaa, etten oikein voi tehdä tälle kurjalle rahatilanteelle mitään vaikka miten haluaisin. Ainakaan toistaiseksi en ole löytänyt sitä pienempää ja halvempaa asuntoa jossa voisin olla. Kävin taas viikolla yhtä katsomassa mutta tiesin kyllä jo ennalta ettei onnistuisi. Henkeä ahdisti, repsotti yhdestä jos toisestakin paikasta ja muutenkin oli aika ankeaa. Lisäksi hintapyyntö oli ihan suhteeton kuntoon ja ikään nähden. Mutta mikään noista ei oikeasti merkkaa, vain se, että sain siellä oireita. Sielläkin. Äh.

Töissä ei ole tomu laskeutunut, päinvastoin. Kerron joskus. Äh ja köh.

Kuopuksen isä panee parastaan, että muistaisin miksi hän on ENTINEN puoliso. Anteeksi nyt miehet, mutta en ymmärrä teitä. Harrastus, jossa pingotaan kentällä pallon ja kaverin kanssa menee kaiken edelle? Jopa flunssaisen sairaan pojan? Äh ja ***kele!


***

Eilen huomasin uutisen peppuperkussionistista. Voi, vanha juttu, meillä täällä majassa tuota on harrastettu iät ja ajat. Sitä kutsutaan pyllyrummuksi.

***

Eilen. Tänään on varmaan parempi päivä. Istun junaan ja matkustan vapaalle. Nollaan pääni enkä ajattele mitään! Palaan huomenna.

2 kommenttia:

 1. Heti kärkeen sanon että Jorge Perez:iä käy kateeksi kun saa soitella noin kauniilla instrumenteilla.
  Kuitenkin peppurumpuja tärkeämpää on se raha joka täältäkin firmasta loppuu - tai on jo loppunut. Töissä kun en ole kyennyt käymään niin eipä sitä rahaakaan mistään tule eli no money, no funny.Piti oikein isommin katsoa tuota enkeli-valokuvaa kun en saanut pikkukuvasta selvää mutta enkelihän se!

  Mitä golfaamiseen? (kaveri yksikkömuodossa) tulee niin varallisuuteni ei ole sallinut moisen harrastamista.Eikä kyllä aikakaan sen puoleen.
  Pusuja sullle äläkä vaivu synkkyyteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaivu, mä piristyin jo vähän illalla, ja ihan varmasti jahka saan persuksen junan penkkiin ja nokan kohti Tamperetta, suurin osa huolista unohtuu ainakin hetkeksi. Kivaa viikonloppua sinnekin!

   Yksi sana: tennis. Ei kun kaksi: vittu!
   ;-D

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana