Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Astioita ja allergiaa

On pakko siivota tänään, vaikka luinkin viikolla iloisia uutisia meille ei niin täydellisille kodinhengettärille. Huonepöly voi estää lapsen allergiaa. Jeeessshhh! Olen aina ollut sillä kannalla, että vastustuskykyähän se vaan yleensä tuo, jos jotain ylimääräistä suuhun livahtaa. Minulla kulki raja vasta siinä kohtaa, kun esikoinen koitti pienenä juoda kuralätäköstä. Muuten tuon tutkimuksen raportointi on vähän kummallista. Uutisen perusteella on mahdollista sekoittaa kosteusvauriomikrobit tavallisiin vaarattomampiin mikrobeihin. Joka tapauksessa jutussa kerrotaan aika itsestäänselvä asia: "Kodin kosteusvaurio osoittautui haitaksi lapsen terveydelle." Oh really?!?
Löyhä aasinsilta siivoamisesta keittiön kaappeihin: jouduin pistämään melkein koko astiakaapin sisällön uudiksi eron jälkeen. Vähän oli pakko pihistellä määrissä, kun oli silloin paljon muutakin tarpeellista hankittavaa. (Kerrottakoon, että kuopuksen isä puolestaan joutui hankkimaan liki kaikki kalusteet, koska ne taas pääosin jäivät tänne minulle. Ei hullumpi diili, siis, ja minä nyt ...hmmm... tykkään ostaa astioita.) Nyt, kun olemme vuoden päivät olleet kolmisin, tulin siihen tulokseen, että käyttöastioita voisi olla vähän enemmän. Inhoan sitä, että vaikka omistan astianpesukoneen, joudun välillä tiskihommiin, kun astiat eivät riitä. Niinpä shoppailemaan. Sain kyllä mielestäni nuo lautaset, kulhot ja kannut ihan edullisesti, kun tarjoushinta oli yhteenlaskettuna 25€.
Vähän bonuksena hairahduin ostamaan uuden hedelmäkulhon. Se on koottu ajopuista, uskokaa tai älkää.

Suloista sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Hedelmäkulho on aivan mielettömän kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, ja aaltojen silottamat puunkappaleet tuntuvatkin aivan ihanilta kädessä.

   Poista
 2. No nyt ei sitten tarvitse olla lainkaan huolissaan villakoirista. Päinvastoin: jos joku erehtyy kommentoimaan niistä, kerrot edistäväsi lapsesi sietokykyä ja immuniteettia - siitähän on nyt mustaa valkoisella!
  Hienot astiat, varsinkin se hedelmä kori. Missähän asti sekin on seilannut? :)
  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa vilauttaa tuota tulkimuskorttia, jos joku kurtistaa kulmiaan mun villakoirille. Minä olen vain niin hyvä äiti, että ajattelen kaikessa lasteni parasta ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana