Sivut

torstai 5. heinäkuuta 2012

Kaksisataa lasissa

Ei kulje meidän kottero niin kovaa, on kyse kahdennestasadannesta postauksestani. Sen kunniaksi lienee ihan soveliasta esittää jatko-osa sarjassa Miten tänne on eksytty. Olen aina silloin tällöin pistäytynyt kurkkaamassa tilastoja ja toisinaan saa kyllä tyrskiä ihan tosissaan. Ja postauksia on todella jo sen verran, että täytyy nostaa julkisesti hattua Hannelle, joka vast ikään löysi blogini ja kahlaa alusta asti kirjoituksiani läpi. Arvostan ja olen otettu!

Mutta mitä ihmettä etsii & ajattelee ihminen, joka naputtaa hakukenttään kissan pieru?
Tai pelkästään vilahtaa? Mitähän kaikkea blogissani muuten on vilahtanut, että se tulokseksi on saatu? Ehkä alastomia naisia saunassa, koska niilläkin on tänne päädytty.

Nämä seuraavat ovat loogisia, joskin traagisia. Toivottavasti kumpainenkaan ei ole toteutunut, minulla on kokemusta molemmista.

avioero hometalo
homeastma.En usko, että se, joka etsiskeli keinoja itsehillintään, on kovin paljon vierailustaan saanut, toisin kuin se, joka kirjoitti minä uskallan kulkea yksin. Runo löysi lukijansa!


Nämäkin kutkuttavat mielikuvistustani:
lapsen on parempi kasvaa maalla (etsitäänkö tällä varmistusta omalle intuitiolle vai uskotaankohan näitä Vavva- ja YksPlus-lehden keskustelupalstoja, joissa tällaisia asioita kiivaasti käsitellään, kuin piru raamattua?)
mökkihöperö (koitetaanko selvittää taudin kuvaa vai mitä?)
kaivopuiston vappu kilpavarustelu (onko tarkoituksena lyödä kaikki laudalta vai onko kiinnostus asiaan ihan teoreettista?)


Ja oi, lopuksi ja loppukevennykseksi vielä nämä:

nelikymppiset teinit - hmmm, tämä ehtoopuolen teini -termi, joksi itseänikin tituleeraan, juontaa juurensa parinkymmenen vuoden takaa. Silloin nelikymppinen ystävä totesi olevansa aina leikkisä ehtoopuolen teini, ja päätin, että tuohon minunkin pitää pyrkiä.

humala ja maja - kyllä toisinaan Marjaanan majassa ollaan humalassakin.

Mutta ei ole helppoa tämänkään googlettajan elämä: aika on perseestä kun pitäs tietää mitä tekee!
 


2 kommenttia:

 1. Kiitos hatunnostoista, tämä on ollut niin ihanaa ajanvietettä lukea sun kirjoituksia! Täällä jo olen ja kohta mulla ei enää ole joka vapaa-hetki luettavaa, kun sä tuskin päivität samaa tahtia kun mä luen :D
  Mistä sä näet millä hakusanoilla sun blogiin on päädytty? Mullakin on blogi ja kiinnostaisi tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan sulle lukemista kuitenkin päivittäin ,-) Kävinkin blogissasi, kun ensimmäisen kerran täällä vierailit, ja joulun alla suloinen Kiira tyttönen askateli kauniita kortteja ja magneetteja! Tuo taas on jotain mitä minä harmikseni aniharvoin jaksan: värkkäämistä lasten kanssa. Meidän lapset tekee sitten koulussa ja päiväkodissa.

   Osaankohan ymmärrettävästi selittää tuota hakusanajuttua... No, yritän:

   minä kirjaudun bloggeriin aina Googlen kotisivulta.
   Sitten valitsen tuotteet ja blogger.
   Kun olen oman blogini "yleiskatsaus"-sivulla, siinä, jossa on se käppyrä joka näyttää paljonko kävijöitä on ollu, valitsen käyrän yläpuolelta
   "lisää tilastoja" ja sieltä
   "liikenteen lähteet" tämän sivun alalaidassa on listattu
   "haun avainsanat" ja niitä voi katsella päivän, viikon ja kuukauden ajalta. (se valikko taas löytyy sieltä saman sivun ylälaidasta)

   Minä olen muuten syntyisin Jämsänkoskelta ja äitini suku asuu siellä vieläkin ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana