Sivut


perjantai 11. toukokuuta 2012

Olipas päivä


Olipas eilen taas päivä... Käytin kuopusta 6-vuotisneuvolassa, ja parturi- ja hammaslääkärikäyntien tapaan tämäkin tuotti tuskaa. Yleensä niin reipas ja sanavalmis poika olisi nuhjannut sylissä ja mutisi vastaukset niin hiljaa, että tuskin minäkään niistä sain selvää. Onneksi tuli Pikku Nälkä ja pelasti tilanteen. Siirtymäobjektin ja mukavien ja ymmärtäväisten tätien suosiollisella avustuksella saatiin neuvolakäynti pakettiin, mutta puolitoista tuntia (!) siinä meni. Tämä vaihe vaatii minulta lehmän hermoja... mutta onneksi omistan sellaiset. Paitsi liikenteessä, mutta siitä oma postaus myöhemmin. Pian.



Sanoinko jo, että saan terveyskeskuksessamme homeoireita? Olo oli kaamea, kun vihdoin pääsin viemään kuopusta tarhaan. Jäi sinne onneksi melkein reippaasti. Sitten pitikin setviä pankkiasioita, kun Luottokunnalta tuli tekstari, että Visa-korttini on suljettava turvallisuussyistä. Onneksi mitään ei ollut tapahtunut, johonkin nettikauppaan, jota olen käyttänyt, oli tehty tietomurto ja varmuuden vuoksi tämä sulku. Parempi katsoa kuin katua, ehdottomasti, mutta mukavasti tuossa menikin sitten vapaa aamuni ennen iltavuoroa.

Kaiken lisäksi oli vielä työvuoron alkajaisiksi kokous sellaisessa paikassa, jossa myös saan oireita. Lämpö lähti pitkästä aikaa nousemaan ja oli kyllä todella hehkeä ja skarppi olo asiakaspalvelussa koko illan. Ilmakin oli sateinen ja vettä on luvassa ilmeisesti lisääkin, mutta tämä on oikeasti vaan hyvä asia. Saamme vähän vihreyttä ja vehreyttä. Ja minä voin hyvällä omallatunnolla vötkistellä viikonlopun sisällä, lukea ja ottaa rennosti.



Rentoa taikka reipasta viikonloppua, kullekin mielen mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana