Sivut

torstai 12. huhtikuuta 2012

Ei aina voi olla positiivinen, ei vaan voi!

Kun alkaa mennä pieleen, menee sitten oikein kunnolla. Osaatteko kuvitella lapsiperheen elämää ilman pesukonetta? Minä osaan, valitettavasti. Ikivanha anopilta peritty pesukone lakkasi toimimasta pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna. Ystävä pesi koneellisen esikoiselle mökkireissua varten ja arvelin, että selvitään sillä uuden tuloon asti. Sillä tilasinhan minä - tietysti - uuden koneen suuresta ja suositusta postimyyntifirmasta. Toimitusaika 3-5 arkipäivää. Kohtuullista. Kotiinkuljetuksella ja vanha samalla pois. Kätevää!

Kuva täältä

Tai siis olisi ollut jos olisi toiminut. Tänään, puolitoista viikkoa tilauksesta tuli postia, jossa kiitettiin ja kerrottiin, että tilausta ei voida toimittaa maksamattomien suoritusten vuoksi. Ai??? Olikohan kyse siitä laskusta jota minulta karhuttiin, ja joka kyllä näkyi tililtäni lähteneen? Ja josta laitoin asiakaspalveluun viestin - sen johon sain automaattisen vastauksen, että meillä on juuri nyt ruuhkaa ja vastaaminen saattaa kestää.

Jätin tyhmyyksissäni asian silleen, koska ajattelin, että olen laskuni kuitenkin maksanut ja hoitanut ja heille siitä myös ilmoittanut. Aarghh! Ketuttaa. No, huomenna soitan asiakaspalveluun ja selvitän asian, jollen sitä ennen huku likapyykkiin. Pyykkikaappi on nimittäin ääriään myöten täynnä ja tursuaa jo lattiallekin.


Kauankohan sen koneen tuloon vielä menee?


Lisäksi kuopus on todella takertuva autokoulusta johtuneen pitkän päivän ansiosta ja eilinen parturissa käynti oli kyllä sellaista showta ettei ikinä: ei ole helppoa leikata hiuksia tyypiltä joka istuu tiukasti äitinsä sylissä ja nojaa päätään äitiä vasten. Ja valittaa, että menee hiuksia silmiin...kun hieroo sitä päätään äitiä vasten. Hattua täytyy nostaa parturille kärsivällisyydestä (ja vähän minullekin). Menen sinne tänään itsekin ja täytyy muistaa vielä kiittää.

Tarhakin toimitti eilen lapun, jonka mukaan onkin kiinni kesällä pidempään kun olin ajatellut. Nyt täytyy vielä miettiä lomaviikkoja ja ehkä säätää kuopuksen isänkin kanssa. En jaksaisi.

Esikoinen on kipeänä ja toivon, että kyse ei ole homeoireista.

Ja kamelin selän katkaisi katkennut kurahousun kuminauha josta tarhassa huomautettiin. Byäääh, en ompele sitä ainakaan tänään.

Ajoinko kuntopyörällä vai otinko viiniä eilen illalla, kas siinä vasta kysymys!

Vastaus: uusi luomuvalkkari on oikein keväinen, melkeinpä pirskahteleva.
Voin suositella!

Mikä ironinen nimi. Kuva täältä


2 kommenttia:

 1. Voi että!! Voin kuvitella, meilläkin on joskus pesukone lauennut pyhien aikana ja voi jösses sentään. Poikaani en käytä enää parturissa vaan leikkaan koneella itse. Menköön sitten uudestaan kunhan ikää tulee lisää. :)

  Kuulostaa siltä, että tarvitset hieman enkeleitä ja lähetänkin niitä sinulle oikein roppakaupalla. Tsemppiä eikä aina voi olla niin positiivinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mini, enkeleistä. Lukaisin blogisi ja tässä juuri mietin, että jaksatpa kuitenkin olla positiivinen leukasärystä huolimatta. Minullakin on jo parempi mieli!

   Aurinkoa meille!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana