Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sunnuntaina sataa aina

Jatketaanpa biisilinjalla otsikoiden suhteen, kun on alkuun päästy (niin antaa mennä vaan). Tämäkään otsikko ei tosin pidä paikkaansa.

Vapaapäivä sujui leppoisasti. Sain esikoisen junaan kohti mummilaa ja hylkäsin ajatuksen pienestä lenkistä ennen saunaa, pakkasta oli edelleen liki 30 astetta vaikka jo iltapäivän puolta mentiin. Siispä sisähommia. Ensimmäinen versio piposta on jo valmis ja pari jaksoa Todella upeeta -hihitelty.

Afrikasta palannut ystävä kävi iltaa viettämässä ja hän kyllä tietää ja tuntee makuni. Sain oranssin taulun joka heti pääsi seinälle. Taulun myyjä oli kuulemma ollut hyvin pitkä ja nimeltään Samba. Hän olisi ollut kovasti tulossa Suomeen, mutta ystäväni matkalaukku oli jo liian täynnä. Sain siis "vain" taulun. Sambasta oli myös tullut mieleen Mr Long Face - ehkä minulle riittää tuo yksi aito ja alkuperäinen, kuitenkin.


Tuo mekko on tehty kankaasta ja antaa mukavaa kolmiulotteista vaikutelmaa

(Etelä-Afrikkalainen Reilun kaupan) viini virtasi ja juttua riitti reilun viikon tauon jälkeen pitkälle iltaan. Pieni reissukutina minullekin tuli, mutta saa nyt nähdä kuinka tiukilla tässä taloudellisesti ollaan. Jos saisin säästettyä, voisimme vuoden päästä kesän alussa suunnata poikien ja tämän ystäväni kanssa Kreikkaan. Kreikka on vienyt sydämeni, ja olemme siellä käyneet ystäväni kanssa kahdestaan kerran ja perheen kanssa parikin kertaa. Ainahan voi unelmoida!

Perjantaina muuten katsoimme esikoisen kanssa Monty Pythonin Elämän tarkoituksen ja kuten arvata saattaa, ryhmän absurdi ja paikoin todella mauton huumori kolahti teiniin täysillä. Kävihän tuo elokuva myös jonkinlaisesta sukupuolivalistuksesta: keskustelimme leffan aikana katolisten suhteesta ehkäisyyn ja yläasteen terveystiedon tunneista. Vaikka tunnit varmasti minun kouluajoistani ovat muuttuneet, ei heillä kuulemma kuitenkaan ole aivan niin yksityiskohtaista seksuaalivalistusta kuin tuossa elokuvassa (kun opettajan vaimo oli kutsuttu tunnille demonstroimaan yhdyntää).

Kuva täältä

Täytyy myöntää, että minuakin jälleen nauratti yksi jos toinenkin kohta tästä ryhmän huonoimmaksikin tituleeratusta teoksesta. "It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up."

Tänään pojat tulevat kotiin ja vietämme rauhallista sunnuntaita. Pannukakkua ja pelaamista, veikkaan. Mutta sitä ennen vielä nautin omasta rauhasta ja luen dekkarini loppuun. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana