Sivut

maanantai 19. joulukuuta 2011

A Penny for your thoughts

Unisiepparista on hyvä aloittaa.

Ajatus unisiepparista on hautunut mielessäni pitkään.
Uneni on haurasta, varsinkin stressaantuneena. Nukahdan kyllä helposti, mutta herään suden hetkellä käsittelemään asioita. Ehtisihän nuo päiväsaikaankin mietiskellä! Nyt, eropäätöksen tehtyäni, tuntuu, että uni on arvokkaampaa kuin koskaan - siispä askartelemaan.

Wikipedian mukaan unisieppari on Pohjois-Amerikan intiaanien taikakalu, joka karkoittaa pahat unet, mutta houkuttelee luokseen hyviä unia. Hyvien unien sanotaan läpäisevän verkon keskustan tai ne voivat myös varastoitua koristeisiin ja niitä voit katsella uudelleenkin. Pahat unet puolestaan jäävät kiinni verkkoon ja haihtuvat aamun sarastaessa. (Lori Reid: Unimaailman viestit). 

Itse tehty unisieppari on kuulemma paras energioiden suojaaja. Mukaan on hyvä laittaa luonnon elementtejä ja tehdä sieppari muutenkin sydämellä, itseään kuunnellen. Minun siepparistani tuli hassu ja minun näköiseni.

Ohje täältä


Tuo pieni nukke on Guatemalasta kotoisin oleva huolinukke, jonka paikka oikeasti on tyynyn alla. Sille voi kertoa huolensa ja se murehtii ne yön aikana pois. Aika kätevää...

"Päiväs jos ei hyvin luista, huolinukke silloin muista.
Varreltansa vaik on pieni, imee huolet niin kuin sieni.
Sen kun laitat tyynyn alle, maistuu huomen paremmalle."
(runokin on kotoisin ylläolevan linkin alta, ei siis omaa käsialaani)

Kauniita unia toivottaa Marjaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana