Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Viikonlopun pinkki piristys

Heti perjantaina, kun sain kuopuksen matkaan, painoin kaasun pohjaan ja ajelin lähikaupunkiin. Ostin pupuille heinää, itselle juomaa ja muita viikonlopun virvokkeita. Hiukkasen harmaan päivän ehdoton piristys oli auto, jonka perään parkkeerasin marketin pihalla, kas näin:

eihän tuota voi katsoa hymyilemättä!


Verhoilutkin olivat veikeän väriset ja
ratinsuojus suloinen!


Tein ostokset, ja kun pinkki ihanuus oli edelleen paikalla ja minun kauppalappuni sattui olemaan vaaleanpunainen myös, kirjasin sen toiselle puolelle kiitokset päivän piristyksestä ja sijoitin sen tuulilasinpyyhkijän alle. Toivottavasti kuski sai edes murto-osan siitä hyvästä mielestä takaisin, jota taatusti kylvää kaikkialle ympärilleen.
Kovin rauhassa vietin viikonvaihteen, mitä nyt lauantaina kävin suppilovahverometsällä (saalis oli melkoinen) ja siitä inspiroituneena päätin leipoa sunnuntaina piirakan ja viedä sen lähikuntaan mökille, jossa äitini, hänen miehensä ja veljeni tytär äiteineen viettivät pientä lomasta. Sinne tulivat myös äitini siskot miehineen ja meitä oli sellainen sekalainen kymmenen hengen höpöttävä seurakunta. 

Oikein jäin ihmettemään, että miksi niin kovin harvoin tulee sukua nähtyä, kun ovat niin mainiota porukkaa!

Iltapäivän hämärissä ajelin kotiin päin, kävin kaupassa ja nappasin kuopuksen matkaan bussipysäkilta. Nyt odottelemme saunan lämpiämistä ja orientoidumme alkavaan viikkoon. Siitä on tulossa harmahtava. Nyt on kyllä niin marraskuu kun olla ja osaa. 

Voisin painua talviunille!

8 kommenttia:

 1. Luulen, että tuo on naisen auto :D Mejän kylällä oli joitain vuosia sitten vaaleanpunaisella somistettu auto (jostain syystä mulla on käsitys, että se oli voitettu jostain kilpailusta) ja perheen isäntä sillä ajeli, mies sanoi että hän ei kehtais.

  Onnea vaan suppiksista! Ja mukavasta suvusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin musta kans tuntuu, että tuo on naisen. Kaikkine takaikkunalla istuvine pehmopossuineen ja karvaisine pinkkeine ratinlämmitimineen ;-)

   Suppiksia vein äitille kuivattuna ja tuoreena ja piirakka teki kauppansa. Oli kiva päätös erakkoviikonlopulle!

   Poista
  2. Niin ja ihana ajatus laittaa lappu autoilijalle! Senkin päivä varmaan piristyi, kun yleensä pyyhkijän alla olevat nootit on ikäviä...

   Poista
  3. Hih, se kun sattui olemaan vaaleanpunainen kans. Aattelin, jos piristäisin kun itsekin piristyin.

   Poista
 2. Se että huomaa jotain ja nauttii pienestä piristyksestä, on hyvä. Se että myös ilmaisee muille että huomattu on ja kiitos, on vielä parempi. Anna hyvän kiertää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin on hyvä tehdä - pistetään hyvä mieli kiertämään <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana