Sivut

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Apua!

Eilen iltapäivällä ilmassa leijaili jotain valkoista. Useaan otteeseen. Oikeasti!


Kuva sentään on vuosien takaa, mutta kohta se tulee, talvi!


Hrr, pakko kai se on orientoitua siihen, että pian vaihdetaan nastat alle ja Se Talvi tosiaan tekee tuloaan.

10 kommenttia:

 1. Jaa, saapa nähä missä tänä vuonna nastat laitetaan, kun anoppilan porukoilla on sukset ristissä ja sinne tallille ei oo menemistä...
  Meillä ei oo vielä lunta satanu, mutta pakkasta on ollu. Nytkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on yöt kylmät ja nyt kun katoin kymmenen päivän ennustetta, niin kai ne on oikeesti vaihdettava? Turhauttavaa tavallaan vaan, kun monena vuonna ei oo tullu lunta kunnolla edes jouluun mennessä. Mutta turvallisuus ennen kaikkea?

   Poista
 2. Meillä on pakko vaihtaa renkaat nyt alkuviikosta, kun torstaina on taas edessä reissu savoon - aikainen herätys eikä rengasfirma ole auki niin aikaisin.
  Jotain valkoista on ilmassa täälläkin ja äsken sitä oli ilma sakeanaan.
  Mun puolesta saa tulla, kunhan ei jää loskaksi tielle :( Vaan missä on MUN "talvirenkaat". Taas on ruvettava kaivamaan kaappeja. Damn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pakko se varmaan on täälläkin (katoin kymmenen päivän ennusteen ja kylmiä öitä ja räntää luvassa) vaikka turhauttaakin. Parina vuonna kun ei oo lunta tulllu oikein edes jouluuun mennessä. Mutta kyllä sitä on turvallisuutta ajateltava.

   Toivottavasti sun "talvirenkaat" löytyy!

   Poista
 3. Hyrr..täällä herättiin myös vilakkaan aamuun:) Ystävätär laittoi viestiä että naapuripaikkakunnalla olikin jo satanut lunta..Ei siinä varmasti kauaa mene kun on ensilumi maassa. Lumesta kyllä tykkään jos se on sellaista että pysyy:) On heti paljon valoisampaa! Kaunista sunnuntaipäivää sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on ihanaa kun lumi valaisee, mutta tosiaan on mennyt viime vuosina sinne joululle asti että on saatu edes auttavaa kerrosta maahan. Ehkä tänä vuonna vähän aikaisemmin?

   Suloista sunnuntaita sinnekin♥

   Poista
 4. Juu, sitä on luvassa tännekin. Enemmän ehkä ottaa tällä hetkellä päähän pimeän kauden alkaminen taas, kun kesäkin oli huono niin tuntuu, kuin ei olisi valoa saanutkaan ikinä. Ärsyti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo jouduin yhdet kaamosvalot (kirkasvalolampun lisäksi) virittämään, marraskuu on mulle se kaikkein pahin.

   Koitetaan ärsyyntyä kohtuudella!

   Poista
 5. Mä jo ajattelin, että saitteko jo kerralla noin paljon lunta. Oulun seudulla sitä jo kuulemma on sellainen 5 cm. Meillä ei ole vielä tullut yhtään, mutta pakkasia oli jo kolmena aamuna, joten meillä kyllä vaihdetaan nastoja alle tällä viikolla. Joka tyypillä pitkät työmatkat ja toisella kaksosella vielä usein paluu kotiin yöllä ihan pahimpiin keleihin. Kyllä taas alkaa pelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on ollut tosi kylmä yö ja vieläkin on pakkasen puolella joten ei se auta kun viedä autoa renkaidenvaihtoon. Meilläkin on niin aikaiset aamut, vaikka illalla sitten ei juuri ajellakaan (mä vihaan pimeällä ajamista, tuli taas huomattua kun hain kuopuksen lähikupunista)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana