Sivut


tiistai 14. helmikuuta 2017

Jotain täysin erilaista

Ystävänpäivän kunniaksi intouduin keittelemään noitaliemiä. No, itse asiassa tämä oli enemmänkin superhelppoa sekoilua sekoittelua: omatekoinen suolasuihke. Ihana kampaajani, jolle pääsen pitkästä aikaa tilipäivän kunniaksi torstai-aamuna, antoi minulle kerran vajaan suolasuihkepullon. Hän käytti sitä hiusteni laittamiseen ja kysyin, josko voisin sitä ostaa. Hällä ei ollut täyttä pulloa, joten päätyi antamaan vähän käytetyn pullon minulle. Se on ollut täydellinen sellaiseen hetkeen, kun ei ehdi pestä tukkaa, mutta se pitäisi saada näyttämään siedettävältä hetken verran. Tekee perussuomalaisesta liuhuhiuksestani jäykemmän ja helpommin laitettavan, tulee vähän mieleen kuivashampookäsittely (ei niin, että olisin sellaista koskaan käyttänyt... mutta lukemani perusteella luulen niin). Ja nyt tämä pelastus oli lopussa!

Muistaakseni Helmi sanoi joskus, että hänen lapsensa tekee aineen itse, joten googlailin ohjetta, pesin pullon ja ryhdyin toimeen. Keitin vedenkeittimellä vettä, sekoitin desiin teelusikallisen merisuolaa ja ihan pienen turauksen geeliä (pikkurillin pään verran) sekä ylang ylang -eteeristä öljyä. Sehän on naisellinen ja viettelevä tuoksu, hih! 

 Nyt sitten vaan lyhyt  tukka hulmuten kohti uusia seikkailuja.





Tai sitten se tippuu päästä ihan kokonaan...

***

Vinkkejä valmistukseen muiltakin:

10 kommenttia:

  1. Hienoa Hei! (Ja halpaa)
    Neidin litku ainakin toimii, toivottavasti sullakin!

    VastaaPoista
  2. Mukavaahan tuollaista on itsekin tehdä. Eikä tuntunut edes vaikealta.

    VastaaPoista
  3. Hämmästyin, kun esikoinen tuli kampaajalta kanssa tuollainen suolavesisuihkepullo mukanaan. Suolaa tukkaan? Mutta vielä silläkin on tukka päässä, ei oo pudonnu pois :) Täytyy palata aiheeseen sitten, kun puteli loppuu, jos sille vielä on käyttöä...

    VastaaPoista
  4. Vau, tämähän kuullostaa mielenkiintoiselta. Ohjeet näyttävät helpoilta ja tuollaista viettelevää tuoksuahan ei voi itsekään vastustaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä voi sitten toisaan tukka hulmuten purjehtia kohti ... no, uusia seikkailuja ;-)

      Tänään on kampaajakin, joten kelpaa sitä hulmutella pian!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana