Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2017

Nostetaan Suomi suosta

Tällaisin voimin.

"Suomessa asuu maailman hölmöin kansa... me olemme jopa rikkaampia kuin norjalaiset" tai siis olisimme, jos käyttäisimme enemmän kansallisaarrettamme, turvetta. 
Kuva napattu täältä
 - ja siellä myös teksti näkyy paremmin


Näin tänään ylläolevan kaltaisen koko sivun mainoksen maakunnan ykköslehdessä.

Mikä se olikaan se viikon termi. Vaihtoehtoinen totuus? Vaihtoehtoiset faktat?

4 kommenttia:

 1. No nythän on saatu mainio uusi OIKEA mediakin, mistä "tietoa" saadaan: http://www.talouselama.fi/uutiset/suomeen-uusi-vaihtoehtomedia-jonka-nimi-on-oikea-media-taustalla-tunnettu-toimittaja-ja-kirjailija-6620032

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just!

   Mielenkiintoinen tuo juttu: halutaan tehdä hiljainen enemmistö tietoiseksi siitä, että se on enemmistö. Olen ymmärtänyt, että se hiljainen enemmistö nimen omaan on esim. sukupuolineutraalin avioliiton kannalla, joka tuossa jutussakin mainitaan ;-)

   Aika hyvä tääkin: http://www.marmai.fi/uutiskommentti/oikea-media-on-sittenkin-vaara-6620147

   Poista
  2. Joo. Tällanen kyllä harmittaa.
   Mutta tuo "hiljainen enemmistö" elää omassa kuplassaan (jossa tietysti moni muukin, minä mukaanlukien, elää) jossa kaikki tsemppaa keskenään toisiaan ja uskottelee että suuri osa kansasta on samaa mieltä. Ne vaan on niitä maalaisia jotka ei osaa käyttää tietokonetta ja siksi niistä ei kuulu mitään...

   Poista
  3. Totta, ja mä luulen, että se suuri hiljainen enemmistö on osin myös liian hyväkäytöksistä möyhätäkseen kovaan ääneen omaa kantaansa netissä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana