Sivut

lauantai 8. lokakuuta 2016

Urheilija ei tervettä päivää näe

Mutta konsolilla pelaaminen sentään sujuu
ja karkin syöminen myös
Kuopus sai pallon kovalla voimalla käteensä niin että etusormi sai osuman ja käsi taipui taaksepäin. Kun kipu ei hellittänyt seuraavana aamunakaan menimme lääkärille ja saimme lähetteen röntgeniin. Pajunvitsamurtuma ranteessa.

Potilas on ihanan rauhallinen ja sopeutuva, eikä kivulias lainkaan. Kuvat on otettu sen jälkeen kun on käyty suihkussa pussi kipsin suojana ja pelattu sillä aikaa kun minä ja esikoinen saunoimme. 

Melkein normilauantai.

8 kommenttia:

 1. Haa: googletin pajunvitsamurtumaa ranteessa, ja heti toinen osuma oli sun blogiin vuodelta 2012. Eli ei ole eka pajunvitsamurtuma pojalla. Onko eri käsi edes? Mutta hui sentään, onneksi pääsitte röntgeniin. Sekään kun ei tunnu olevan itsestäänselvää tässä maailmassa, jossa sairaanhoitajat joutuu esidiagnosoimaan potilaat ja päättämään, tarviiko lääkäriä vai ei.

  Kivutonta oloa ja pikaista paranemista pojalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä - hih!

   Joo ei oo eka pajunvitsamurtuma ja siksi on tutkittu kalsiumavarastot ja muut pojalta mutta kaiken pitäis olla kunnossa, paitsi tuurin ;-)

   Mä oon hyvä puhumaan ympäri näitä nuoria lääkäreitä ja tietty tällä taustalla se röntgeniinpääsy on helpompaakin.

   Poika voi hyvin ja kiittää tsempeistä!

   Poista
 2. Tsemppiä pojalle. Onneksi on hyvät kotilääkkeet :)

  VastaaPoista
 3. No voi! Tsemppiä kuopukselle ja pikaista paranemista. Tuo jalkapallo on kyllä käsille käyvä laji. Onneksi saitte heti oikeanlaista hoitoa. Meillä sormen murtuman hoito on viivästynyt monta viikkoa, kun aluksi hoidettiin väärin. Harmittaa!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä osasin vähän pyytää ja vaatiakin, kun on kokemusta vastaavasta aiemmin. Onneks saatiin heti lähete.

   Mukavaa viikkoa sinnekin ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana