Sivut

maanantai 8. elokuuta 2016

Kirpparilöytöjä

Minulla on ollut kirpparionnea viime aikoina. Löysin kauan himoitsemani sängyn/vuodesohvan itselleni, päiväpeiton siihen ja verhon, joka sopii saumattomasti väreihin. Enää pitäisi löytää se Maja... huokaus. No, pääsen minä noita käyttämään ja omaa huonetta sisustamaan jahka esikoinen muuttaa kotoa pois. Siksi aikaa sänky/sohva pitää tosin säilöä varastoon - koitin kyllä kysyä josko esikoinen nukkuisi "prinsessasängyssäni" siihen asti kun lähtee, koska joustinpatjasänky on helpompi säilöä kuin tuo rotjake, mutta yksiselitteinen vastaus oli "mieluummin en nukkuis". Ymmärränhän minä, koska se näyttää jotakuinkin tältä:Kuva täältä


Päiväpeitto ja verho ovat - yllätys yllätys - oransseja.


Oli myös ihan pakko ostaa esikoiselta saamalleni kynttilänjalalle kaveri. 


Nyt pitää ruveta säästölinjalle, koska tuhlasin kaikkiin noihin ostoksiin (sänky mukaan luettuna) yhteensä 36 euroa. HyiMua!

10 kommenttia:

 1. Hävyttömän kalliin sängyn kyllä ostit, HyiSua!
  Ajatteles, sitten kun muutat sinne Esikoisen huoneeseen, kun hän on lähtenyt opiskelemaan ja tulee sitten viikonloppuisin käymään: saat hänet viereesi nukkumaan tuohon ihanaan prinsessasänkyyn :) Jos nimittäin oikein näin, niin sehän on levitettävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on suunnitelma B sitä varten: se saa vallata mun oranssin prinsessahuoneen (hih) ja mä nukun sellasina öinä kuopuksen alakerrassa. Pidetään se kaverikyläilyjä varten ja muutenkin "sohvana". Tosin meidän olis melkein pakko päästä pienempään, mutta en nyt just jaksa murehtia sitä.

   Ja joo, mä kyllä luen avemariat ja kaikki katumusloitsut kun rupesin tuhluriksi!

   Poista
 2. Oi mikä ihanuus!! Ja noin edukkaasti; teit kyllä taas loistolöydön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi oli kyllä löytö. Lisäks sain kotiinkuljuksen, varastoonkannon ja vielä lupauksen auttaa kokoamisessa sitten kun sen aika tulee. Ihan hyvä ;-)

   Poista
 3. Oi, oon aina haaveillut tuollaisesta sänkysohvasta! En tiedä miksi, mutta minuun se vetoaa. Tai vissiin johonkin prinsessaviettiin... ihana ja hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans, vaikka ei se Ihan Oikeesti oo (ollu) mun tyyliäni, mutta ehkä sitäkin voi vaihataa? Tai sitten meissä kaikissa asuu pieni prinsessa ;-)

   Poista
 4. Siis kyllä sait kaikki taas tosi halvalla. Mä olen monesti myös ajatellut, että mökille hankin jossain vaiheessa tuollaisen sohvan. Tuo kynttilänjalka sopii hienosti kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo oli sellainen "ota tai jätä" -tilanne ja tilaisuus, että en oikein voinut muuta. Sitten kun vielä hoitui kotiinkuljetus, maksuaikaa tilipäivään saakka ja lupaus kokoamisavusta, niin mitä muuta nainen saattoi tehdä ;-)

   Poista
 5. Upea löytö ja millä hinnalla! Meillekin sopisi tuollainen sänky, vaikka ei sille ole kyllä paikkaa... täytyisi varastoida se jonnekin väljempien aikojen varalle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin jouduin varastoimaan, mutta sitten kun esikoinen muuttaa, kaivan sen esiin ja muutan prinsessahuoneeseeni ;-)

   Samaan hintaan sain kotiinkuljetuksen ja kokoamisavunkin sitten vuoden päähän! Ei paha!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana