Sivut

torstai 11. helmikuuta 2016

Positiivista ja negatiivista

Sain ystävältä vähän etukäteen varsin soveliaan kortin.


Viikonloppuna kun on ystävänpäivä. Se, joka jakaa mielipiteitä. No, oli miten oli, minusta oli ihanaa saada tuo kortti. Minä puolestani annoin jo viime viikonvaihteessa munakaspannuni hänelle. Se ei sitten mennytkään kuin Strömsössä. Paistoin toista munakasta, ja sen jälkeen huomasin, että pannussa oli naarmu. Otin kuopuksen munaa varten toisen käyttööni, ja sen pinnoitteeseen jäi myös ihan selviä jälkiä, vaikka molemmissa käytin puulastaa. Ystävän pannun kohtalosta en vielä tiedä, hän kun on ollut koko viikon kuntoutuksessa (ja minä kuin orpo piru). 

Ei muuta kuin reklamaatiota kehiin. Ensin minulle tarjottiin rahallista hyvitystä - noin kolmasosaa siitä hinnasta jonka postikuluineen pannuista maksoin -, mutta kun kerroin, etten tee mitään pannuilla joilla en uskalla paistaa, laittoivat linkin palautusehtoihin. Meinasin jo hermostua pelkästään siitä, että jouduin kahlaamaan niitä läpi ja viimeistään silloin otsassani oli kyseinen elin, kun löysin kohdan, jossa kerrottiin, että viallisen tuotteen tilalle saa uuden. Kieltäydyin ottamasta uutta, koska vahvasti epäilen, että sekin olisi hyvin vähän käytön jälkeen osoittautunut käyttökelvottomaksi. Sain lopuksi viestin, jossa pyydettiin ilmoittamaan tilinumero rahallista palautusta varten. Varsin lyhytsanaista ja töykeää oli kyllä palvelu, mutta pääsia, että saisin rahani takaisin.

Niitä odotellessa.

8 kommenttia:

 1. No olipa tylsää, että se olikin vain joku "koristepannu"... olisivat sitten myyneet sisustuspuolella!

  Mieki sain yhen kauniin ystävänpäiväkortin, itsetehdyn, mutta en mie niitä oo taaskaan ite yhtään lähettäny. Jotenkin se Postin lähettämä kortti, jossa "postikortti" kyseli olenko unohtanut hänet, ja kehotti lähettämään ystävänpäiväkortteja, suututti. Nostavat hintoja eivätkä kuljeta asiallisesti postia ja kehtaavat vielä syyllistää ihmisiä siitä, että ne käyttää sähköpostia! Että todellista tunnetta ei voi sähköisesti lähettää - ihanku sen muka vois sitten kortin mukana kuljettaa sen paremmin. Maksaa siitä ilosta ja sitten pitää peukkuja, että se ei häviä postissa, tulee ajoissa vastaanottajalle eikä jaeta jollekin muulle vahingossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuli ihan postipostissa ja se oli hassua, koska asumme samalla kylällä. Eikä siinä vielä kaikki, lauantaina kun mentiin yhdessä kaupunkiin, ystävä etsi postilaatikkoa ystävänpäiväkorteille, joten mun kortti ajoi ensin junalla lähikaupunkiin (mun kanssa) ja sitten sieltä postin mukana takaisin. Ystävä olis voinut säästää postimaksut ja antaa sen käteen tai tyrkätä postilaatikkoon, mutta sitten olis jäänyt hieno karjalanpiirakkapostimerkki saamatta ;-)

   Mutta en mäkään mitään ystävänpäiväkortteja lähetä, enkä kyllä muitakaan, paitsi nykyään teille joulukortteja. HIh!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niinpä! Ehdin siis paistaa kolme munamunakasta!

   Poista
 3. Voi harmi, toi oli niin hauska!
  Musta kortteja on ihana saada, varmaan juuri siksi, kun on niin harvinaista herkkua. Nykyään haluaisin vaan boikotoida postia, joten ristiriita on suuri. Tulispa joku muu firma kilpailemaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans rakastan saada niitä mut oon tosi huono lähettämään!

   Muakin harmittaa meidän hupipannun tuho ;-(

   Poista
 4. Saamassasi asiakaspalvelussa nähdään suomalaisten puulaakien nihkeys, jokainen kyllä toitottaa asiakasläheisyyttä ja hyvää palvelua mutta totuus onkin sitten ihan jotain muuta.
  Munamunakas onkin uusi termi ruokapuolella ja mistä sitä tietää vaikka siitä tulisi virallinen jos nuo vaan saavat pannut kestämään ;)

  Mukavaa torstai - illan jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä lähdenkin tästä lanseeraamaan munamunakasta ja kehittelemään kestävää pannua ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana