Sivut


torstai 1. lokakuuta 2015

Nyt on lokakuu

ja minusta näkee sen. Ehkä.

Olen pitkästä aikaa aika huonossa hapessa. En meinaa kestää normaaliakaan työaltistusta nyt ja kokoukset, vanhempainillat sun muut ovat sitten jo liikaa. Viime päivinä oirerepertuaariin on tullut uusi "mielenkiintoinen" lisä. Olen ennenkin ollut herkkä tietyille hajusteille mutta pystynyt olemaan ja elämään niiden kanssa. Nyt tämä on räjähtämässä käsiin. Saan oireita asiakkaiden hajusteista, suussa on koko ajan sellainen tunne, kun olisin pessyt sen saippualla. Naamaa kutittaa, henkeäkin ahdistaa välillä. Syyslomalla on onneksi varattuna keuhkolääkäri.

Eilen kollega sanoi, että naamastani näkee, etten voi ihan normaalisti. Lähdin kesken päivän haukkaamaan happea, hoidin pari asiaa ja palasin sitten odottamaan kuopusta. Ilta meni tiiviisti kotosalla ja lueskellessa tätä uutuuskirjaa.






Viikko 44 on muuten Allergia- ja astmaliiton Tuoksuton viikko. Siihen mennessä luen tuon läpi kotaisin ja perehdyn asiaan tarkemmin. Ja - ehdottomasti - otan osaa kyseiseen viikkoon! Onneksi tänään on viikon viimeinen työpäivä. Voisin veikata että viikonloppu kuluu kutakuinkin kotona.