Sivut


maanantai 27. heinäkuuta 2015

Huomio ei ole sama kuin rakkaus

Lauantain kesätapahtuma oli kaikin puolin hauska. Hörpimme kahvit ja katselimme kirpputoripöytiä. Kylätalolla herkuttelimme makkaralla ja letulla ja nautimme tunnelmasta. Niin, ja siitä saappaanheitosta. Se oli niin viihdyttävää, ettei kuopus meinannut malttaa lähteä kotiin ollenkaan. Mutta parasta oli, kun istahdin siellä vessaan ja törmäsin ihan parhaaseen vessalukemiseen ikinä. Seinälle oli kiinnitetty lasten mietteitä rakkaudesta ja sen sellaisesta. Pääsi pärsky ääneen jo heti ensimmäisen kohdalla. Romahtaa polvilleen? Kohtaa kaksi voisi kokeilla joskus väkijoukossa - jos tässä nyt ihan epätoivoiseksi äityy. Onneksi älysin kuvata aatokset teillekin, vaikka laatu nyt on sitä vessasarjaa: 






Mainiota maanantaita ja unikeonpäivää, oli loma taikka töitä!

8 kommenttia:

  1. Voi kun Pete 8-vuotiaalla on jo noin ankeaa, että pitää tytöiltä piiloutua :D! Miksi tuo ei toimi minulla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen kuule Aliina miettinyt minäkin. Pete raasu ei onnistu ja jotkut sitten taas tahtomattaan ovat piilossa ;-)

      Poista
  2. ihania lasten keksintöjä .... kiitos Marjaana että jaoit meillekin hyvät naurut. Ihana uuttaa viikkoa ja tänään aamulla kuuluu meidän alakerrassa jotakin remppaääniä, mutta ollaan vielä kaukana muuttamisesta oman kotiini . Mutta sinulle kaikkea hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nata, toivon, että kun syksy saapuu, pääsisitte jo omaan kotiin.

      Nuo oli niin hauskoja että piti jakaa iloa muillekin, mukavaa, että toimii ;-)

      Poista
  3. "Yleensä minulla toimii ranskanperunat" :) niin, ei semmosta tyttöä kannata viedä syömään, joka ei tykkää syödä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana