Sivut

perjantai 20. syyskuuta 2013

...toisinaan sitten taas ei!

Sitten muistan taas, mitkä kaikki asiat meillä on hyvin.

Minulla on ihania ystäviä. Yksi heistä, itsekin pahasti altistunut, tuli toissa päivänä ex tempore -vierailulle. Ainoa ihminen, joka tätä tilannetta ihan oikeasti ymmärtää on toinen altistunut. Siksi tällaiset kontaktit ovat äärettömän tärkeitä, vaikka emme ihan hirveästi koko aikaa ole tekemisissä. Mutta sitten kun on tiukka paikka, maailma murjoo, tietään kenelle soittaa.

Toistaiseksi ainakin vielä teen unelmieni työtä.

Olen - kuitenkin - kivuton ja "terve" suurimman osan aikaa.

Pojat ovat tasapainoisia ja ihania. Älykkäitä, hauskoja, hyvää seuraa, helppojakin. Ihan parhaita. Kuopus vasta tyhjentäessään astianpesukoneen aterinkoria: "äiti näiden kotitöiden tekeminen tuntuu aika mukavalta!" Nyt pitää takoa kun rauta on kuumaa...

Elän monessa suhteessa omannäköistä elämää.

Koti on - luojan kiitos - puhdas ja terve. Phuuuh!

Ja vähälläkin pärjää.
***

Niin, ja asenne on positiivinen, yleensä.

Sekin auttaa, että on viikonloppu tulossa! Mukavaa sellaista itse kullekin!

14 kommenttia:

 1. Onneksi elämässä on hyviäkin juttuja. Ja hyviä ystäviä.:-)

  Mukavaa viikonloppua!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on sitä parasta elämässä!

   Sinne viikonloppuja kans

   Poista
 2. Elämässä on todella tärkeää välillä tehdä tsekkaus siitä, mitkä asiat ovat hyvin :-). Nuo sun mainitsemat on mun mielestä niitä kaikkein tärkeimpiä asioita elämässä... myös oivallus siitä, että saa elää omannäköistä elämää ja vähälläkin pärjää.
  Ihanaa viikonloppua sullekin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen samaa mieltä, menee asiat perspektiiviin, ja näkee mitä jää viivan alle kun summaa vähän näitä plussia ja miinuksia. Omannäköinen elämä on yksi tärkeimmistä asioista mulle.

   Poista
 3. Hyvät asiat ne kantaa pitkälle, listaaminen kannattaa!
  Oikein leppoisaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä listaamisesta, joskus sitä näkee vain negatiiviset asiat eikä ollenkaan niitä valonpilkahduksia. Nautitaan!

   Poista
 4. Niinhän se on, että kun oikein ottaa päähän ja sen täällä purkaa, niin sitten jo huomaakin miten hyvin kaikki oikeastaan on. Onneksi on tällainen paikka, josta aina saa vähän olkapäätäkin avukseen. Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän olkapää on mulle ihan hirveän tärkeä, huomaan! Joten kiitos siitä ja jatketaan. Nautitaan viikonlopusta.

   Poista
 5. Hyvältä kuulosti. Pitäisi kyllä useammin muistaa miettiä, että miten paljon asioita elämässä on hyvin eikä keskittyä niihin huonosti oleviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen tulokseen minäkin eilen tulin. Kun niihin huonoihin ei aina voi vaikuttaa, niin omaan mielialaan voi kuitenkin ainakin ajattelemalla näitä positiivisia asioita!

   Poista
 6. Tästä listasta puuttuu esikoisen saaristolaislimppu. Meillä on puhuttu siitä paljon, ilman vaikutusta :D Jatkan painostamista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mulla on sitä vielä jäljellä. Tosin se on kuulemma viimeinen saaristolaisleipä jonka suostuu tekemään ellen hanki mikroa tähän taloon. Kaljamallas-jauhomäskin lämmittäminen vesihauteessa 40-asteiseksi oli kuulemma liian työlästä. Ehkä se unohtaa ajan kanssa?

   Poista
  2. Meillä olisi mikro. Noinkohan hän haluaisi tulla meille leipomaan?

   Poista
  3. Voi kuule, lähettäisin sen ilomielin meidän syyslomaviikolla teille. Pepponekin on kiinnostunut joten pitäisköhän kierrättää... Saisin vähän omaa aikaa kun kuopus on koko viikon isällään ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana