Sivut

perjantai 17. toukokuuta 2013

Yhä ylös yrittää

Tässä mennään koko ajan kohti parempaa. Tuo hento vihreys saa minut ihan riemun valtaan joka päivä. Eilen aamulla melkein laulatti ääneen, kun jätin autoni korjaajalle ja kävelin loppumatkan töihin. Niin, autoni hylkäämisen aiheuttanut vika oli kuulemma hyvin pieni ja mitätön. Tänään siis ajelen katsastukseen, voitte halutessanne pitää peukkuja, koska mikään ei ole varmaa ennen kun se, no, on varmaa. Oli myös ihanaa palata omalle rauhaisalle työmaalle edellispäivän seminaarin ja jatkuvan yltiösosiaalisuuden ja strategiapohdintojen jälkeen. Minä taidan olla vähän introvertti erakko.
Mutta siitä tykkäsi introvertti erakkokin, kun ystävä, joka toissapäiväisen alhon huomattuaan toi minulle selviytymispakin. Siihen kuului pesusieni, jolla voi hangata "pahan ulos itsestään" - silloin kun vettä tulee, ja nythän meillä on tämä homma hoidossa. Piti sen kunniaksi lämmittää eilen ihan iltapäiväsauna, vaikka samansuuntaiset olosuhteet olisi ulkonakin melkein ollut. Ihana keli! Sain myös silmälaput, joilla voi piiloutua pahalta maailmalta. Sekä kortin, jossa luki, että "Ystävien kesken kaikki on yhteistä." Olin juuri palannut seminaarista johon ystävän mieskin oli osallistunut. Pääsin kertomaan, että meillä oli hauska päivä hänen miehensä kanssa ja kyselemään, että olisiko siis miehetkin yhteisiä. Ei kuulemma.

Eilen katsoimme samaisen ystävän kanssa Suomen puolivälieräpelin Slovakiaa vastaan ja huhhuh!!! Vastustajalla oli kentällä sekä Satan että Stana mutta sekään ei sitten ihan viimeisessä erässä ja hädässä auttanut. Suomi jatkaa välieriin. Mikä mahtava matsi! Lopuksi täytyy vielä kirjata luontohavainnot, joita en ole muistanut aiemmin mainita. Voikukat ja rentukat kukkii. Käki kukkui jo viime viikolla uimalassa saunoessamme. Tänään näin ensimmäisen västäräkin. Vähäsen, vähäsen...


***


Kenellekään ei anneta enempää kuin jaksaa kantaa. (Höpö höpö)
Ota kantaa.
Ruuvin kantaa voi koittaa maisemoida..
Lontoon lentokentän pupukantaa koitetaan rajoittaa, koska niiden kaivamat kuopat vaarantavat lentoturvallisuuden.

8 kommenttia:

 1. Raparperini lähettää terveisiä, että pelkää joutuvansa viikonloppuna giljotiiniin ja sitä myöten piirakkaan, on jo reilut 30 cm pitkät varret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän terveisistä ja syöksyn mittanauhan kanssa kotiin tarkistamaan tilanteen ;-)

   Poista
 2. Mäkin katsoin jääkiekkomatsia - jännä matsi. :) Ei juu auttanut Satan eikä Stana. :D Mertaranta eläytyi taas täysillä. ;)

  Hyvä etteivät teidän puput pääse kaivamaan kuoppia vääriin kohtiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan kun puput pääsee ulos, että mihin ja miten ne kaivaa... Siitä tulee hauskaa, jahka saadaan aitaus aikaiseksi.

   Ja kyllä, peli oli ihan hurjan jännä. Seuraavaksi Ruotsia vastaan, apua!

   Poista
 3. kyllä se Ruotsikin alistetaan kun kovasti tsempattaan ... HYvää Suomi ja hyvää Krista, pääsi finaaliin ja pussaili vieläkin suoralähetyksessä .. mikä vapaus mikä maa-? Vielä 10 v. silloin oli venäjältä tyttöjen lesboyhtye TATU joille ei annettu lupaa euroviisumillä suudella laulun loppuessa ja kamerat näyttivät laulunsa loppuosa oikein kaukana ettei vahinkossa jotakin tapahtuu ja tulee TV ruudulle ..
  Keväton ihana ja paljon pusuja sinulle toivottan, ehkä löytyy jostakin se oikea pusumies ... kyllä se löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa aurinkoista kevättä sullekin! Ja tuo Tatu-juttu on niin hauska. Krista on siis vaan "kopio". Ja kyllä, ainakin kovasti yritetään huomenna ja huudetaan niin että kylä raikaa kun kannustetaan Suomea!!!

   Pusumiestä odotellessa ;-)

   Poista
 4. Sehän ratkaisisi monta ongelmaa, jos miehiä voisi jakaa tai kierrättää hyvässä hengessä. Kun olisi vielä aiemman käyttäjän arvio käytettävissä, niin ei tarvitsisi ottaa ihan sikaa säkissä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta! Tosin yleensä aiemman käyttäjän arvio tuppaa olemaan vähän kriittinen , ainakin mun kokemuksen mukaan. Mutt kierrätys kunniaan, joka tapauksessa ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana