Sivut

maanantai 31. joulukuuta 2012

Mitä te täältä etsitte?

Tämä vuosi on hyvä päättää vilkuilemalla minkälaisilla hauilla blogiini on tultu. Se on kyllä parasta ja mielikuvitusta ruokkivinta viihdettä ikinä. (Ei minulla ole yhtään tylsä elämä, ihan tosi!)

Ehkä hämmentävin viime aikaisista on nollavaimo asuu. Täytyy sanoa heti kärkeen, ettei ainakaan Marjaanan majassa. Jollakulla on stalkkeri!

Meinasin aloittaa, että mitä ihmettä hakee ihminen, joka takoo googlen kenttään
anteeksi, vessa mutta se taitaakin tarkemmin ajateltuna olla aika ilmiselvää. Vessaa. Mutta miksi, oi miksi internetin ihmemaasta?

Toinen samaa sarjaa on auto ei starttaa. Jos sinun autosi ei starttaa, ryntäätkö sisään kysymään googlelta? Tai kertomaan googlelle? Minä en.

Sama pätee tämän kanssa: chili polttaa nenässä. Minä ainakin ottaisin sen pois ennen kun istuisin koneen ääreen.
Hirvi kalsarit eivät niin kovin minua ihmetytä, jollei nyt rupea nipottamaan oikein-kirjoituksesta. Hirviä on täällä nähty ja apinoitakin kalsareissa ihan vasta. Tai siis apinan kuvia. Minä voisin ottaa yhden kalsarisillaan loikkivan apinankin tänne, ei sen puoleen. Kukaan huomaisi normaaliin menoon verrattuna mitään eroa.

poika muumimuki mietityttää minua. Ymmärrän, että esikoisen tarina on tuon tänne ohjannut, mutta haetaanko tässä pienelle pojalle sopivaa lahjaa vaiko ihan oikeasti mietitään keinohedelmöitystä? On nimittäin sellainen uskomus koti-inseminaatioon liittyen, että sillä konstin tulee todennäköisemmin poika kuin tyttö. Tämä taas perustuu siihen, että y-siittiöt ovat vikkelämpiä kun taas x-siittiöt ovat sinnikkäämpiä ja pitkäikäisempiä (päteekö tämä sama muuten myös meihin y- ja x-ihmisiin, mietin vain?) Yleensä keinohedelmöitys ajoitetaan mahdollisimman lähelle ovulaatiota ja tällöin nopeudesta on enemmän hyötyä kuin sinnikkyydestä. Onhan näitä ajatuksia ja uskomuksia: "kun halutaan poikalasta, niin tekijällä pitää olla karvalakki päässä ja kinttaat kädessä." No mutta nyt minä eksyin aiheesta...

harvinaiset linnun munat suomi kuulostaa jotenkin laittomalta minun korvaani. Hus!

sokko seksi ei kuulosta laittomalta, mutta opettelisivat kirjoittamaan ;-)

Uusi vuosi, uudet kujeet, ehkä sitä seksiäkin joskus tulevaisuudessa?!? Ainakin toivossa on hyvä elää!

Oikein rattoisaa uutta vuotta toivottelen täten teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä tuo meikäläisen 'ihailija' on eksynyt sinun majaasi ?? Sudi luudalla pois moinen. Hus hus ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noidalta aina luuta löytyy! Toisaalta ehkä jopa sija maja(talo)ssakin, jos oikein pinnistelen suvaitsevaisuuteni rajoja.

   Poista
 2. En nyt naurultani pysty kommentoimaan oikein mitään. Minäkään en laittaisi chiliä nenääni ja jos se sinne jostain syystä päätyisi ottaisin äkkiä pois. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hupaisaa uutta vuotta sinullekin! Tiedäthän, että nauru pidentää ikää. (Se oli nauru, ei naru.) Kun oikein tässä hekotellaan, niin eletään ehkä niin vanhaksi, että se ihana ja suloinen ehtii löytyä...

   Poista
 3. Kiitos kuluneesta ja onnellista uutta vuotta myös sulle, Marjaana! Tämä blogi on kyllä suosikkieni kärkipäätä :-D

  ... paras haku siihen vanhaan hupiblogiini oli omasta mielestäni 'epäsosiaalinen'; sellainen minusta on ehkä tullut vasta nyt yli kymmenen vuotta ja 3 miestä myöhemmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;-D mulla ei vielä tuota ole tullut vastaan, mutta piilotankin introverttiyteni melko hyvin.

   Kiitos samoin, Mags, jatketaan ensi vuonna uusin kujein. Mun on ehkä pakko vaihtaa vuotta buddha kaulassa...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana