Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

300 seksikästä miestä

No ei ihan. Kolmassadas postaus tämä sen sijaan on, ja parit seksikkäät miehet saattaa löytyä tuolta alhaalta. Olen kyllä niin onnellinen, että päätin aloittaa blogin pitämisen. On ollut hauska vaihtaa ajatuksia kanssanne kommenttilootassa ja lukea teidän blogejanne. On myös sellainen hupaisa harha, että kuuluu johonkin yhteisöön, joku on kiinnostunut ja välittääkin. Se on muuten aika mukava tunne. Toki samaa koen tässä ihan oikeassakin elämässä, mutta tämä on pikantti ja tervetullut lisä. Kiitos siis ihan jokaiselle lukijalleni/lukaisijalleni.

Sitten niistä seksikkäistä miehistä. Voiko sanoa, että seksikkyys on katsojan silmässä? Minulle ainakin tulee vähän kummallinen mielleyhtymä ja tunne tuosta. Vähän niin kuin elohiiri silmässä. Tai malka. Seksikkyys? Joka tapauksessa, makuja on monia, se on tullut tässä vuosien varrella harvinaisen selväksi. Viimeksi yökkäilimme ystäväni kanssa toistemme valinnoille Kunnallispoliitikot Top 5 -listaa tehdessä: "Onko se muka susta seksikäs? Yäääk, en huoli ainakaan mun listalle." Ja siihen tyyliin.

Melkein tulee olympialaisia ikävä, kun löysin tasokkaan iltapäivälehden sivuilta koosteen seksikkäimmistä miehistä. Pahus vaan, että suurin osa valituista ei hetkauttanut minua juuri lainkaan. Pari kuitenkin löysin iloksi itselleni ja jaettavaksi myös teille, rakkaat (naispuoliset) ystäväni. Kas tässä:Kuva täältä

Kertokaapa, mitä seksikästä on roskiksessa uiskentelevassa miehessä? Onko se kännissä - siltä se ainakin näyttää. Vai enkö vain tajua jotain?


Kuva täältä

Enemmän minua ilahduttaa tuo toivottavasti painovoiman aiheuttama kohouma uimahousujen kohdilla. Tästä tulee kyllä etsimättä mieleen Se Legendaarinen palkintoPallikuva.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
Hyvää viikonloppua ja syyslomaa niille, joilla sellainen on!

(No ok, oli siellä naisiakin.)

***

Ja loppuun, kun kerran alkuun päästiin, rykimäajan kunniaksi vähän eilisiä uutisia porojenkin seksielämästä. Urosporolla on oltava paitsi lihaksia myös jotain sarvien välissä. Miltähän muulta eläimeltä tätä vaaditaan? Kuulostaa etäisesti tutulta.

2 kommenttia:

 1. No hittolainen! Sinähän se päivän aloitit räväkästi! ;D
  Kyllä se ainakin on meikäläisen kohdalla niin, että mielestäni jokaisessa naisessa on kauneutta, joku yksityiskohta joka saa.....
  Tunnustan että olen heikkona silmiin, niissä kun on se hyvä puoli että vaikka nainen sanoisi mitä niin silmät kertovat sen totuuden. Nyt en ihan oikeasti brassaile mutta pystyn näkemään ihmisestä aika paljon kun katson häntä silmiin. Se taito on tullut vuosien aikana kun ei ole ollut helppoa (mm. linnassa oli pikku pakko oppia tulkitsemaan ne pienimmätkin eleet ja ilmeet) tämä meikäläisen elämä. Tulipas nyt vuodatettua taas mutta sen minä sanon että te naiset olette kyllä elämän suola, ennen kaikkea niiden hämärien oikkujenne takia :D
  Hyvää päivänjatkoo sulle ja palaillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pitää aloittaa räväkästi, varsinkin, jos on viime viikot ruikuttanut yhdestä jos toisestakin asiasta.

   Jos naiset on elämän suola, niin miehet varmaan on sokeri.

   Palataan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana