Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Laulu Kalle Luttisesta

Muistaako kukaan Laulua Kalle Luttisesta? Minulla se soi nykyään yhtenään päässä: tilaamani kuntopyörä saapui ja opettelen sitä käyttämään. Esikoinen hyökkäsi heti laatikon kimppuun ja kysyi saako hän koota vehkeen. A vot - on kyllä mukavaa, että on edelleen kätevä "mies" talossa. Olen nyt koittanut päivittäin polkea vähän ja se sujuukin oikein sutjakasti vaikkapa uutisia katsellessa. Mitä raflaavampi uutinen, sitä kovempi vauhti. Kaikkien aikojen ennätykset olisi varmasti tehty Ahteen erottamisen tullessa julki, mutta silloin vekotinta ei vielä minulla ollut.
Uusia vääryyksiä odotellessa!Onhan tuo kamalan ruma, mutta ostin tarkoituksella sen verran kevyen (lue: halvan), että voi kuljetella ja piilottaa käytön jälkeen omaan huoneeseeni. Ja sitten taas melko vaivattomasti rullata takaisin tv:n ääreen. Saa nähdä kauanko jaksan ;-) Nyt jo vähän tuntuu, että tämän kanssa käy kun konsanaan Patrik Borgin Rentoa painonhallintaa -kirjan kanssa. Minuun iskostui niin rento ote, että lihoin entisestään viisi kiloa.

Tässä kuntopyörässä on jo tullut ilmi sellainen ansa, että huomaan ajattelevani: "voinhan minä tämän vielä syödä, poljen vaan sitten vähän kauemmin illalla". Sitä paitsi etupihan terassi rupeaa näillä keleillä näyttämään jo aika houkuttelevalta. Kohta siinä istutaan kupliva lasi  kourassa ja kurpitaan kahmalokaupalla kaloreita. Niinpä niin, tätä menoa meillä höyrytään vielä puolilta öinkin silmät ohjaustangossa niitä viimeisiä kaloreita.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin - ja säveliin: "Minä poljen kuntopyörällä näin, minä poljen kuntopyörällä näin, minä kuntopyörällä poljen näin eteenpäin."

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä vain pyöräilyyn.
  Mullakin oli kerran kuntopyörä parvekkeella ja poljin aluksi innolla, mutta sitten pääsivät hihnat vettymään sateessa ja löystymään auringonpaisteesta.

  Sitten oli stepperi makkarin nurkassa, muttei ole enää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, Anonyymi, niitä tarvitaan. En minäkään parvekkeella kehtaisi polkea ;-) Sälekaihtimetkin laitan visusti kiinni ennen kun aloitan. Katsotaan kauanko into säilyy!

   Poista
 2. Tsemppiä tosiaan polkemiseen! Itsellä on cross-traineri nostettu 'paraatipaikalle' että jos suinkin viitsis... Pölyjä oon siitä pyyhkiny ja sileää pintaa silitelly, pari pientä 'lenkkiä' tehtynä ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mags, tsemppiä todellakin tarvitaan alkuinnostuksen hiivuttua. Vielä ainakin polkimet laulaa. (On muuten oiva tapa purkaa aggressioita.)

   Kirjakorusi sai tällä viikolla vuolaita kehuja yhdeltä asiakkaaltani. Välitän ne näin eteenpäin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana