Sivut


sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Vötkis ja pötkis

Levytetty on, ja loikoiltu, löhöilty sekä lorvailtu. Nyt oikein ekstrakunnolla, kun perjantaina autosta rupesi kuulumaan epäilyttävää kolinaa ja vein sen luottokorjaajalleni. Maanantaina tulee varaosa, joten olen ollut autotta siitä saakka. Ystävän avulla saan tänään kuopuksen haettua pysäkiltä ja huomenna koulutaksille. Onneksi on ystävä.




Ja hampsteri. Kuopus käski minun pitää siitä hyvää huolta.
Kuva on viime viikonlopulta, en syöttänyt sille pizzaa...




Ulkona on ollut kauniin aurinkoista, mutta tuuli vie tukan mennessään, eikä oikein ole houkutellut kävelylle. Niinpä vähän sisä- ja väsymerkeissä on mennyt tämä viikonvaihde. Mutta välillä niin. Huominen on vielä vapaata ja käyn tosiaan hieronnassa. Jospa sitä sitten taas saisi itsensä käyntiin ja normivireeseen, nyt vähän alakulo painaa.

Suloista sunnuntaita siitä huolimatta!

4 kommenttia:

  1. Joskus se "kulo" vaan saapuu, oli sitten hampstereita nurkissa tai ei. Mä pinnistelin tonne tuuleen kyllä ja ei ollut onneksi kylmä vaikka pipo meinas lähteä muille maille. Ihanaa että sä pääset vielä hierontalevylle huomenna... toivotaan että pistää veren kiertämään ja "kulon" matkoihinsa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Onneli <3
      joskus se kulo kulottaa oikein urakalla. Nyt on sellainen hetki, mutta toivotaan, että yksi ekstravapaa vielä tähän, hieronta ja kuopuksen kotiinpaluu piristäisi.

      Poista
  2. Minkä diagnoosin auto sai? Ku munki auto kolisee aina vaan enemmän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vetonivel tms pitää vaihtaa. Se siis rutisee/kolisee mutta varsinkin kääntyessä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana