Sivut


torstai 28. maaliskuuta 2019

Lisää apua

Käärmeasia ei ihan täysin ratkennut. Olen sitä mieltä, että pylly on tosiaan määrittelykysymys. Ehkä me seuraavaksi rupeamme määrittelemään mikä se on. Tosin löysin artikkelin Top 10 animal that dont have ass, ja käärme keikkuu listaykkösenä. 



Hampsterin pylly



Mutta nyt on sitten seuraava ongelma. Tämä ilmiintyi tänä aamuna ajellessa koulutaksille. Voiko unissa nähdä sellaisia ihmisiä, joita ei oikeasti ole joskus nähnyt. Televisiossa, tosielämässä, jossain. Eli voiko mieli ja alitajunta luoda täysin uusia kasvoja unia varten?

Lupaan, että seuraavaksi on luvassa aivan jotain muuta.

12 kommenttia:

  1. Sinähän oot syvälliseksi (no, voihan sen noinkin ajatella..) heittäytynyt. Minä vastaisin, että voi.
    Perustan tämän omiin kokemuksiini Riesan kanssa, ja viimeisin on parin päivän takaa. Eli usein epikohtauksen saadessani "kuulen" keskusteluita, joita en muista oikeasti kuulleeni, esim. sairaanhoitajien keskusteluita. Ne SAATTAA olla siltä ajalta, kun olin sairaalassa ja josta en muista mitään. Kohtauksen jälkeen en kuitenkaan muista keskustelusta mitään. Tiedän vain, että kuulin sen. Kuulin ja kuulin. Kuulostaa juuri niin sekopäiseltä kuin se onkin...
    Joskus taas "kuulen" jonkun vanhan keskustelun. joka on joskus ihan todella käyty. Vaan kun en kohtauksen jälkeen muista sitä sen tarkemmin, niistä kuitenkin tunnistan ihmiset.

    Mutta näiden perusteella sanoisin, että kyllä, mieli, alitajunta voi luoda täysin uusia kasvoja unia varten, tai tuoda uniin ihmisiä televisiosta, lehdistä, muiden puheista, ihmisiä joita et ole koskaan nähnytkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä se syvällinen on kuopus, se näitä pohtii! Mä vaan pyydän apua teiltä ;-)

      Tuo sun pään toiminta epikohtauksessa on kyllä ihan hurjan kiinnostavaa.

      Poista
  2. Kyllä voi. Itse asiassa sitähän ei tiedä, vaikka ne olis nähnykin jossain ihmisjoukossa (kuka nyt kaikki kasvot muistaa, mie en muista tuttujakaan) mutta toisaalta kaikki ihmiset on niin samoista aineksista tehtyjä, että variaatioita on lopulta hyvin vähän.

    Mulla oli joskus sellanen punatukkanen kuvataiteilijamies, josta näin useampiakin unia kuin olisin elokuvan jatko-osia katsonut. En usko että olen sitä missään oikeasti nähnyt. Vois olla säväyttävä kokemus tavata unimies oikasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, unimiehen tapaaminen voisi kyllä olla aika hurjaa!

      Poista
  3. Jännittäviä unia odotellessa, vastaan, että kyllä voi :)

    VastaaPoista
  4. Kuopuksella on vielä nuori mieli eli maailmankaikkeus on auki. Klikkaan vastauksen kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silta mustakin tuntuu, mutta nuori mies on skeptikko ja oli sitä mieltä että ei ;-)

      Poista
  5. Mäkin laitan ruksin kylläruutuun. Jostain syystä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana