Sivut


perjantai 15. helmikuuta 2019

Mullin mallin

Eka päivä kolmen päivän viikonlopusta aluillaan ja minulla on jo varsin virkistynyt olo. Olen melkein ottanut aamupäivätorkut, käynyt tilipäivän kunniaksi isosti kaupassa, ostanut lääkkeitä, istunut kahveilla kirppari-kahviossamme jossa tapaa aina mukavia ihmisiä - niin nytkin - ja päättänyt olla siivoamatta. Sen sijaan ostin tällaisen jääkaappimagneetin:






No, täytynee alkuviikosta tai sitten viikonloppuna jos innostun, tehdä kuitenkin jotain kodin hyväksi, esikoinen nimittäin taitaa tulla vierailulle (hupaisaa, tässä suhteessa on kyllä roolit kääntyneet päälaelleen, minä stressaan ja siivoan että hän voi tulla...) viikolla. Oli pyydetty vanhaan kouluun matikan, fysiikan ja kemian sijaiseksi muutamaksi päiväksi. On ennenkin kyselty, mutta ei ole aiemmin aikataulut natsanneet. Nyt natsasi, ja on se varmaan aika velho tunne astella opettajanhuoneeseen "vertaisena" eikä enää kainostellen oppilaana. 

Tarkoitus on viettää rauhaisaa aikaa, mitä nyt kuopuksella on huomenna kaverisynttärit ja minä taidan sillä aikaa mennä tuonne kirpparikahvioon kassaharjoittelijaksi. Voisin sitten välillä vähän autella jos on sairastumisia, myyjän lomapäiviä, tapahtumia tms. Mutta muuten ollaan vaan. 

Levätkäähän tekin. Mukavaa viikonvaihdetta!

12 kommenttia:

  1. Kiitos samoin! Pakkolepoa täällä.
    Vävykandidaatti teki kanssa niitä sijaisuuksia heti lakin saatuaan. On se varmaan mukava lisä lompakkoon, mutta voi olla hassua opettaa sellasia, joiden joukossa vielä edellisvuonna kulki tunnilta toiselle... siellä kun yläaste on lukion kanssa samoissa tiloissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillä on kans, mutta esikoisella on onneksi jo se kaks vuotta kirjoituksista, joten totesi, ettei kauheesti edes tunne näitä nykyisiä yläasteelaisia. Voi olla tosiaan hyvä niin, ehkä helpompi koittaa olla edes jonkinsortin autoriteetti näin!

      Paranemisia <3

      Poista
  2. Mullin mallin :) mä komppaan tota. Elo on hyvää kun saa möllötellä eikä siivouksesta stressata (lue: ei tod. mun juttu). Mielenkiintoista varmasti päästä open rooliin, meinaatko kietaista velhoviitan harteille ja taikasauvan taskuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä joudun varmaan vaan katteleen "sivusta" ts koitan olla sekaantumatta esikoisen hommiin. Mutta herkullisen kouluruoan lupasin tarjota ;-)

      Ei pilata tätä aurinkoista viikonloppua siivoamisella, eihän?

      Poista
  3. Kiitos, samaa sulle/teille! Kassahomma on aika kivaa. Helppoa ja näkee ihmisiä. Kunhan sit pääsee välillä pois :)
    On kyllä varmasti jänskä tunne mennä opettajaksi, voin hyvin kuvitella! Mutta hienoa!
    Leppoisaa viikonloppua Marjaana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ollu kahviossa ja pankin kassalla, ainakin, ai niin ja R-kioskissa, joten eiköhän tääkin onnistu!

      Sinne leppoisaa viikonvaihdetta kans <3

      Poista
  4. Oma koti on todellakin mullin mallin, mutta niin taitaa olla työpistekin. Ainakin mikäli on Herra Esimiestä uskominen. Meillä kun vaihtuu omat työpisteet yhteiskäyttöisiin, saatesanat kuuluivat; pitää sitten ymmärtää, että jättää työpisteen siistiksi seuraavalle...
    Juu, ymmärrän. :D

    Muksaa viikonloppua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullin mallin täälläkin... toki tänään vähän (paino todellakin sanalla vähän) koitettiin molemmat siistiä. Mutta stressittä.

      Työpisteen koitan siivota aina ennen lomaa, joten ensi viikolla se on taas edessä. Saisivat siivoojat sitten loman aikana kunnolla hoitaa hommansa (aina ne hoitaa, mutta mun kamat estää sen välillä).

      Sinne kans, leppoisaa oloa!

      Poista
  5. Mulle voisi antaa magneetin: koko nainen mullin mallin ;-)
    Ai miten hauskaa, että esikoinen rohkea ja menee vanhalle koululle opettamaan. Ja onnea nuoremman juhlista. Oikein ihania päiviä teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on sen verran vettä virrannut yläasteajoista, ettei onneksi tuttuja enää juuri tuolla ole opetettavana, mutta onhan se varmaan kuumottava hetki astella opettajanhuoneeseen "vertaisena".

      Kuopus oli kaverin luona, omat on toukokuussa, sinä mullin mallin oleva nainen ;-)

      Poista
  6. Aivan loistava jääkaappimagneetti ja niin hyvältä kuulostava viikonloppusuunnitelma. Kyllähän se esikoinen tietää millainen koti hänellä on ollut, ei häntä varten tarvitse siivota. Vaikka myönnän, että itselle tulee samanlainen olo, kun lapset tulevat käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin musta tuntuu, että kun pojat molemaat oli kotona niin tuli pidettyä vähän tarkempip huoli siisteydestä mutta kuopuksen kanssa kaksin tulee välillä elettyä kuin pellossa. Eilen saatiin onneksi paikkoja ojennukseen, nopeastihan se sujuu kun vaan yhdessä aloittaa.

      Silti jääkaappimagneetti on ihan paikallaan meillä.

      Mukavaa sunnuntaita Sari <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana