Sivut

maanantai 28. elokuuta 2017

Kyselyikä

Miksi ei koskaan ole kamera mukana silloin kun pitäisi? Tähän tiedän vastauksen: kun ei ole kännykässä kunnon kameraa, ja pitäisi raahata vähän isompaa varta vasten mukana, siksi!

Miksi aina kun lähden ex tempore lenkille (kuten tänään kuopuksen treenien ajaksi) päällä on siihen hommaan varsin sopimattomat vaatteet? Näyttää tyhmältä veuhtoa työvaatteissa. Onneksi sentään ei ollut korut korvissa killumassa. 

Ja miksi paino ei tipu, häh! (Heti kohta pian lenkin jälkeen?)


***

Niin, kesken lenkin pujahdin pienelle tutkimusretkelle ja kas, löytyi iltapalaleivän ainekset:

Hmmm, siinäpä taisi  tulla vastaus myös kysymykseen numero kolme, kantarellit pääsivät  pannulle voikylpyyn.

Ja viimeisimpänä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä: miksei sammakko muutu rinssiksi, häh?!?

8 kommenttia:

 1. Ihan kamalan vaikeita kysymyksiä sulla tähän aikaan illasta ;-).

  Paino tippuu vasta aamulla (heti huomaat kun mittaat sängystä päästyä ja toisen kerran pissalla käynnin jälkeen). Sammakot, olisko ne vähän jo kohmeessa tähän aikaan vuodesta. Tai pitäiskö kohmeuden ollakin hyvä asia? Kokeile suuteloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohmeus on hyvä asia, paikoitellen ;-)

   Ja kiitos, pitääkin aamukka käydä vaa'alla, ehkä kroppa on unohtanut sen voikylvyn siihen mennessä!

   Poista
 2. Nääh, sammakko syö hyönteisiä, prinssi tulis osingoille sun kanttarelleista!

  VastaaPoista
 3. Onpa sulla hankalia kysymyksiä, mutta onneksi löysit itsekin vastaukset useimpiin. Kanttarellit on niin herkkuja! Oletko sä muistanut suudella sitä sammakkoa? Eihän se muuten muutu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen salaa vähän koittanut suikata suukkoa mutta ei auta ;-(

   Poista
 4. Oon tullut siihen tulokseen, että paino putoo, kun syö vähän. Liikunnasta viis. Nimimerkillä 6 kg lähtenyt viime syksyn jälkeen, kun en tee enää kahta työtä, vaan yhtä ja tämän seurauksena ei tarvi enää jaksakseen syödä niin paljon (ei esim viittä lämmintä ateriaa päivässä...), niin laihduin ihan pyytämättä, mutta olo ilman jenkkakahvoja on mahtava enkä edes tiennyt, että tällainen on mahdollista.

  Kamera, sitä sen sijaan raahaan kaikkialle. Koska muuten ei ikinä saa vuoden luontokuvaa :D Tulee niskakin kipeeks, mutta ei se mitään.

  Sammakkoprinssi, ei kai siinä auta kun koittaa pussailla niitä sammakoita, jos joku sattuis muuttuu prinssiks. Toisaalta, mitä niillä prinsseillä tekee, hienohelmoja ne on kuitenkin, joku käsistään taitava työmies vois olla kovempi sana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista vastauksista!

   Tänään olis taas pitänyt olla se kamera, olis ehkä tullut vuoden luontokuvA: koira pihalla jonka portissa oli ei koiria merkki, ja siellä se istui näitisti jalkapallo etutassujen edessä ja korva lurpallaan. Tyyliin "kukahan pelais mun kans"?!?

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana