Sivut

maanantai 12. joulukuuta 2016

Saa nähdä

saadaanko valkoinen joulu vai ei. Täällä on tällä hetkellä ihan mukavasti maa valkoisena ja vaikkei lunta nyt mitenkään kauheasti ole, niin jokunen sentti kuitenkin - ehkä jopa kymmenkunta. 


Kun lähipäivien sää näyttää tältä, on ihan siinä ja tässä, miltä jouluaattona näyttää. Minä soisin kyllä, että lunta olisi edes vähän. Hautausmaalla on niin paljon kauniimpaa, mieli on pirteämpi.

Toivotaan parasta!

Mutta pääasia kuitenkin on, että vietämme tämän joulun kolmisin kotosalla. Kuopuksen vuoro on olla täällä eikä esikoinenkaan vielä ole omissa riennoissaan 💖.

10 kommenttia:

 1. Joo samaa miettiny joulun valkoisuudesta. Onhan lumesta saatu tässä jo vähän kuitenkin nauttia, mutta sitä on niin vähän, että se ei kovin montaa suojasäätä kestä...

  Ja kuinka ollakaan, mietin myös sitä, kun esikoinen alkaa olla liki täysi-ikäinen, niin montako joulua me mahdetaan yhdessä enää viettää... se on tosiaan melkein joka viikonloppu siellä poikakaverillaan, ja lomista pitkiä jaksoja, että itse asiassa oon alkanu tottua siihen, ettei se ole kotona. Jos tämä jatkumo johtaa kotoa pois muuttoon, niin minua on jo kivasti siedätetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sen verran maassa että jos yöt pysyy pakkasella, saattaa parista plussapäivästä huolimatta pysyäkin. Olis se ihanaa!

   Mä oon kans siedättyny kun ollaan elelty omia elämiä ja oon ostellu astioita ja psyykannu itteäni että se lähtee. Nytkin se meinaa joululomalla ottaa auton ja ajella kaverilleen rannikolle. Hyvä niin!

   Poista
 2. Valkea joulu täällä rannikolla on enemmän ihme, kuin oletus. Mies sanoo muistavansa, kuinka 70-luvulla talonmies ajoi nurmikon jonain jouluaattona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jestas ;-)

   Ja joo, mä muistan Hesan ajoilta, paitsi että sinä talvena oli sikana lunta kun esikoiset syntyi!

   Poista
  2. Silloin oli joo. Muistan, kun piti Emmojen kanssa peruuttaa kinoksista, että läpi pääsi :D

   Poista
  3. Just samaa tein, kun oli kadut aurattu ja hirvee kinos jalkakäytävän reunassa. Vaunuja ei työnnetty yli, ne vedettiin ;-)

   Poista
 3. On taas ollut niin kiirettä, ettei ole ehtinyt edes kommentoimaan. Pahoitteluni tästä. Katselin nyt pikaisesti kaikki viestit lävitse ja tuo kiitollisuuspäiväkirja on kyllä hyvä juttu. Silloin selkeästi huomaa, ettei ne omat asiat niin älyttömän huonosti olekaan, kun löytyy kuitenkin paljon aihetta kiitollisuuteen.
  Täällä ei ole tällä hetkellä juurikaan lunta, mutta odotan vielä, että luvattu lumisade tällä viikolla toisi sitä vähän. Koska uskon sen pysyvän maassa, vaikka ilma olisikin plussalla, kun se kuitenkin tuntuu koko ajan pakkaselta ja plussalla ollaan vain muutama tunti. Joulu olisi niin paljon jouluisempi kuin lumettomana. Meilläkin on tänä vuonna äidin vuoro tulla meille ja siskon perhe tulee sitten Joulupäivänä. Kunhan vain saisi kotona kaikki siihen mennessä kuntoon.
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sä käyt ja kommentoit sillon kun kerkiät, ei mitään stressiä tai pahoittelun aihetta!!!

   Kiitollisuuspäiväkirja toimii mulla just niin, että huomaa miten hyvin jotkut asiat kuitenkin on. Auttaa kummasti.

   Valkeaa joulua toivon ja jotenkin uskonkin, että se tulisi. Vietetään kiva joulu <3

   Poista
 4. Joulu ilman lunta ei ole joulu ...mutta kyllä uskon, että edes jotakin valkoista tulee jonkin verran ... Toivomme kovasti kädet ristissä kyllä se siitä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan Nata, sekä sinne että tänne valkea joulu!

   Ja kiitos, ihana kortti ja paketti saapui perille <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana