Sivut

lauantai 10. joulukuuta 2016

Pikkujoulut

tai miksikä sitä nyt sitten sanoisi, kun ystävän kanssa syödään ihanaa pastaa, lurpitaan säädytön määrä viinejä ja parannetaan maailma kerralla. Tonttulakit päässä.
Eikä ole edes huono olo. Menen myyjäisiin luonto ry:mme pöytään pariksi tunniksi, esikoinen puolestaan on kirpparillamme töissä. Jahka molemmat pääsemme kotiin, pötkähdämme varmasti velttoilemaan loppupäiväksi. Saunakin saattaa lämmetä.

Ihana viikonloppu!

10 kommenttia:

 1. Maailmanparannus hyvän ystävän kans on ihanaa! Ja onni, ettet saa ees huonoa oloa siitä...
  Terveisin nimimerkki "Ilman viinaakin voi olla migreeni"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä huomasin... kurjaa!

   Yksi hyvä ystävä on mulle tarpeeks, oon hirmu huono pitämään enää yhteyttä ihmisiin mutta tämän kanssa nähdään jatkuvasti ja viestitellään jne. Se on kyllä onni!

   Poista
 2. Ihanaa viikonloppua itse kullekin! Olin niin onnellinen tänä aamuna tajutessani, että on vasta lauantai.

  VastaaPoista
 3. Hyvää velttoilua! Minä tulin maanantai-iltana velttoilemaan Turkuun ja vasta huomisaamuna lähden täältä pois...

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa! Ystävävien kanssa maailman parantaminen on mitä ihaninta :) Itse kävin ystävän luona perjantaina, juhlimme yhdessä sitä, että olimme jättäneet työpaikan pikkujoulut väliin. Miehet katsoivat meitä aluksi kummissaan, mutta loppuiltana hihittelimme jo niin riemukkaasti, että miehet tajusivat näiden naisten kaikkoavan pönötysjuhlista ihan luonnostaan.

  Toivottavasti myyjäiset menivät hyvin ja tuottoa tuli. Viikonloppua on vielä reilusti jäljellä, joten oikein suloista sunnuntaita =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös, suloista sunnuntaita <3

   Pönötysjuhlat eivät ole minunkaan mieleen ja kuten olen sinun luonasi joskus kertonutkin, viihdyn parhaiten kaksin tai ihan pienessä porukassa kuin väkijoukossa. Voi paremmin jutella ja - vaikkapa parantaa sitä maailmaa ;-)

   Poista
 5. Sunnuntaita ja leppoisaa sellaista!
  Pakkanenn on aikas huima mutta onneksi ei tarvitse lähteä mihinkään ja sauna muuten on sellainen asia mitä olen kaivannut jo jonkin aikaa. Saunavuoroja ilmeisesti saisi jos kysyis mutta minen ole koskaan pitänyt ajatuksesta että saunoessa pitää tuijottaa kelloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei saunavuorojen kanssa jotenkin varmaan oppisi elämään. Me käydään esikoisen kanssa joka toinen ilta saunassa ja sinne pitää muutenkin päästä silloin kun mieli tekee (vaikka aamusta toisinaan) eikä silloin kun kello näyttää vuoron alkavan. Puhumattakaan siitä, että aika olisi jotenkin rajoitettu.

   Vaikka me yleensä ollaan aika pikaisia saunojia, niin välillä sessiot venyvät kun esikoisella on jotain mielen päällä. Silloin pitää ottaa aikansa.

   Niin, ja jouluna nyt ainakin pitää päästä vastan kanssa saunaan, eilen juuri ostin myyjäisistä meille sellaisen aattoa varten!

   Sinne suloista sunnuntaita myös!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana