Sivut

lauantai 5. marraskuuta 2016

Pyhäinpäivä ja parantavaa herkkua

Päätimme viettää varsin vetelän viikonlopun. Tai laiskan lauantain, kuten kuopus asian ilmaisi. Mittari näytti aamulla -10 astetta (hrrrrrrr!!!) ja kaivauduimme syvemmälle peiton alle. 


Jossain vaiheessa parkkeerasin keittiöön leipomaan ällömakeaa parantavaa herkkua. Auttaa kaikkiin ahdistuksiin ja vaivoihin. Carmelitas-neliöt

Illemmalla on vuorossa ryhdistäytyminen: viemme haudoille kynttilät ja ihailemme hautausmaan ainutlaatuista kauneutta ja nautimme tunnelmasta. Ystävä on pyytänyt kirkkoonkin, mutta harkitsen vielä. Saunan jälkeen ei yleensä tee mieli lähteä minnekään, kaikkein vähiten tällaisessa lämpötilassa. 

Katsotaan.

4 kommenttia:

 1. Viileätä on täälläkin ja aloittelen leipomista esikoisen huomisia synttärikahveja varten. Tuo Carmelitas vaikuttaa kivalta, mutta pitäisi tehdä ilman kondensoitua maitoa enkä tiedä jaksanko nyt kokeilla uutta reseptiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä superhelppo. Kondensoitu maito on sikamakeaa, ilmankin toimii varmaa ;-)

   Poista
 2. Me ei jaksettu lähtee hautausmaita ihaileen, vaikka mielessä oli. Kaupassa käytiin - ei ollu ruuhkaa :)

  Ulkomittari näyttää nyt 13 astetta pakkasta. Aamulla ennuste lupas yöksi yhtätoista, nyt muka vaan enää seitsemää. Ja on yhdeksältä illalla jo 13. Mutta meillähän on kylmä paikka tämä, auton mittarista hyvin näki kun kaupungissa oli -8 ja kotona -11,5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans on aina kylmempää kuin muualla kylillä. Sellasta paria astetta viileämpää syksyllä ja talvella.

   Meillä oli kyllä nättiä hautuumaalla, esikoisen kanssa käytiin sillä välin kun sauna lämpis. Tuossa sadan metrin päässä kun on ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana