Sivut

torstai 27. lokakuuta 2016

Tänään on paremmin

Ainakin minun Forecani oli palannut. Tosin nyt kun sitä katson, mietin, olisinko sittenkin halunnut olla autuaassa tietämättömyyden tilassa. Eilinen kommenttikentän keskustelu sääpalveluista kertoi ainakin sen, että olette avuliaita ja että meillä kaikilla on oma maku. Minä hahmotan parhaiten tällaisesta näkymästä:Nyt kun tuota katsoo, niin kyllähän se on aika vaihtaa talvirenkaat. Olemme sopineet, että jätän tänään autoni iltavuoron ajaksi luottokorjaajalleni ja töiden jälkeen noudan sen sieltä. Mahtava palvelu!

Eilen kävi myös hieroja. Olen ruvennut ottamaan hermoratahierontani kokovartalokäsittelynä ja kylläpä muuten olenkin sitten kokovartalolöysä sen päälle, jos olin sitä jo puolikkaankin jälkeen. Pojat saivat tyytyä pinaattikeittoon, munavoihin ja karjalanpiirakoihin. Helppoa ja nopeaa. Ja sitten takaisin sohvalle lötköilemään.

Kohta menen sovittamaan kiskoa hammaslääkäriin. Kirkasvalolamppu tuossa vieressä möllöttää. Projekti Akka kuntoon etenee!

10 kommenttia:

 1. Kiskot rulettaa! :D

  joko teillä on noteerattu Pokemonin Halloween-päivitys? *vink*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eilen ihmeteltiin, kun spawnas sellasia tyyppejä joita ei usein täällä päin näy. Nyt googlasin ja arvaa hyppiikö kuopus tasajalkaa: pakko päästä huntaamaan. Kiitti siis sulle, kerroin, keltä vinkki tuli ja kuopuskin kiitelee sua!

   Kisko on suushsa nytkin, oli pakko heti koittaa ;-)

   Poista
  2. Kiva, et oli hyvä vinkki :D

   Kiskon kanssa on mukava elää :P

   Poista
  3. Mä toivon et auttaa ja tuntuukin kyllä siltä (siis ei se nyt mulla oo, mut kokeilin...)

   Niin hyvä vinkki et myöhästyin töistä ;-)

   Poista
 2. Hyvä, että elämä näyttää paremmalta. Kyllä meilläkin on jo yhdessä autossa talvirenkaat, jotta voi mennä sillä jos keli on aamuyöllä ihan hirveä kun mies työmatkalleen lähtee.
  Myös mä tykkään tuosta Forecan säänäytöstä, käytän kyllä vielä sitä tunti-tunnilta versiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans napsautan ne päivät auki kun haluun nähdä mihin aikaan päivästä sataa!

   Ajoin hammaslääkäriin tuossa kesärenkailla ja ihan hyvin se meni, varovasti kun kurvaili. Mutta hyvä saada nastat alle, meillä kun yöt on jo varsin kylmiä välillä.

   Poista
 3. Meille vaan vettä tarjotaan, mutta hyvä jos tulee pohjavesivarantoihin hieman täydennystä ennen talvea, ettei lopu vesi kaivosta...
  Hyvin tuntuu sun projekti etenevän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vedeksi tuo meilläkin sulaa ;-)

   Se kisko tuntui heti kyllä "hyvältä", saa nähdä loppuuko jumittaminen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana