Sivut


tiistai 6. syyskuuta 2016

Mitvit?

Tänä aamuna minua kohtasi tällainen näky:






Hrrrr!!!

Hoidin pojat matkoihinsa ja itse lepäilin lämpimässä. Huomaan myös, että nyt kun on puolikuntoinen, tekee mieli lämmintä ruokaa. Yleensä on päin vastoin, lounalla syömäni pasta-annos saa minut sellaiseen ruokakoomaan, ettei työnteosta meinaa sen jälkeen tulla yhtikäs mitään. Raaka/tuoreruokailu sopii minulle siksi erinomaisesti. Mutta tässäkin kohtaa, kuten muutoinkin ruoka-asioissa, kuuntelen itseäni ja eilen valmistin minulle ja esikoiselle kasviscurryn nuudelien kanssa. Tänään paistoin ylijääneet nuudelit ja ahmin ne tomaatti-piparjuurituorejuusto-avocadokastikkeen peitossa. Aamusmoothieissani käytän inkivääriä ja kurkumaa. Illaksi on varattu saunaolut ja lasillinen valkoviiniä. On se kumma, jos ei tauti näillä konsteilla taltu!

10 kommenttia:

  1. No olipas kylmä aamutuima.
    Minäkin yritän syödä kevyen lounaan, sillä muuten kaikki aivoistani tipahtaa vyötärölle enkä tajua pariin tuntiin mitään.

    Sinulla on kyllä hyvät tropit käytössä, inkivääriä ja kurkumaa ei taida voittaa mikään. Ainakin ne olivat viiden terveimmän ruoka-aineksen joukossa =). Pikaista toipumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olimme kyllä koko perhe asiasta varsin järkyttyneitä - ja kylmissämme ;-)

      Toivotaan, että tropit auttaa. Ja kevyt syöminen toisaan auttaa, aivotoimitaa, meinaan.

      Poista
  2. onpas teillä kylmää!

    Ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan järkyttävä aamu, mutta onneks tänään palattiin normaaliin ja oli 12 astetta lämmintä!!!

      Ja kiitos, jospa tämä tästä helpottaisi. Tyrsk!

      Poista
  3. Hrrr....voih, ei vielä!!
    Parantumistaikoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa sanoin pojillekin, että EI vielä syyskuun alussa, kiiiiitoa!

      Poista
  4. Virittelin koneen että saan vähän lukea kuulumisia (tabletti ei näytä kaikkea ja on superhankala) ja kurjaa, että oot nyt kunnolla kipee! Toivottavasti toivut pian!

    Kattelin matkapäiväkirjasta, että ollaan oltu tiistaiaamuna Vuostimojärven rannalla, yövyttiin siellä levikkeellä hyvin hiljaisessa paikassa. Oli sielläkin aika kylmä yö, mutta ei varmaan pakkasta kuitenkaan. Miten sun auringonkukka selvisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan ok ja mekin toivuttu järkytyksestä jo ;-)

      Kiva kuulla missä ootte!

      Mä oon jo parempaan päin. Tänään vielä pizzaa ja sauna niin enköhän oo jo ihan normaali .

      Poista
  5. Onpas teillä jo tullut kylmät yöt. Ihan on käynyt pakkasen puolella. Meillä kylmin aamu on ollut +5,9 astetta viime viikolla. Aamulla ei tiedä mitä päällensä pukisi, ettei iltapäivällä läkähdy. Toivottavasti tauti on jo voitettu kanta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on just se vuodenaika kun aamulla palelee ja iltapäivällä läkähtyy - ei siis ihme, jos meinaa tautia pukata kun ei tiedä mitä päälle laittais!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana