Sivut

torstai 4. elokuuta 2016

Rauhaisaa rinnakkaiseloa

Olemme elelleet sellaista esikoisen kanssa tässä reilun viikon verran kun kuopus on ollut isällään. Sama jatkuu sunnuntaihin saakka, tosin tässä välissä teinikin käy yhden yönseudun äitilläni. Minä saatan jopa intoutua paikalliseen sinä iltana! Tätä ei olekaan tapahtunut kahteen vuoteen. Mutta ei minun siitä pitänyt kirjoittaa vaan rauhallisesta rinnakkaiselosta. Homma sujuu, esikoinen tapaa kavereitaan, minä ystävää ja piipahdan milloin missäkin. Kun olimme syntymäpäivän vietossa mökillä pojalla oli pari kaveria täällä yökylässä. Seuraavaksi yöksi hän itse meni toiselle kamulleen. Välillä istahdamme vaihtamaan kunnolla kuulumisia kuten eilen illalla saunassa. On tämä elämä teinin kanssa aika mukavaa.Sain yllättävältä taholta vähän taloudellista tukea
ja raaskin ostaa itselleni ja kuopukselle
yhteiseksi hassut hyvänmielen sukat!


Koulun alustakin juttelimme ja tästä viimeisestä vuodesta on tulossa suht helppo. Mitä nyt kirjoitukset sekä syksyllä että keväällä, mutta kursseja ei enää ihan hirveästi ole, koska esikoinen huhki niitä kahtena edellisvuotena oikein olan takaa. On mainiota, kun ei juuri tarvitse huolehtia nuoren miehen tekemisistä taikka tulevaisuudesta. Suunnitelmat ovat jokseenkin selvät ja kun ajatukset ovat olleet jo pidempään sinne matematiikan ja fysiikan suuntaan, tietää, että yliopistoonkin pääsee kurssiarvosanoilla ja kirjoitusten tuloksilla. Välivuosia ei siis ole tiedossa, vaan heti vaan muuttoa opiskelupaikkakunnalle. 

Siitäpä sitten urkenekin erilainen elo kuopuksen kanssa kahden, mutta eipä nyt mennä asioiden edelle. Onhan siihen vielä vuosi aikaa. Onneksi.


***

Sen sijaan rauhaisaa rinnakkaiseloa eivät vissiin vietä vesisiat ja golffarit Riossa. Maailman suurin jyrsijä syö golfkentän ruohoa öisin. Kun katson kuvaa, voisin kuvitella helposti tuon nielaisevan pari palloakin kyytipojaksi. Röyh!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa on. Mäkin nain tästä, kun Nuorimmaisen kanssa on niin helppoa, kivaa ja lupsakkaa. Ja kaiken hoitaa ite, ei tarvitse patistaa jne jne. EI aatella sitä muuttojuttua ollenkaan....
  Mainiot sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat lämmittää nytkin jalkoja ;-)

   Muutto ei oo mulle mikään iso juttu, oon jo henkisesti valmistautunut ja psyykannut itseäni, mutta onhan se kuitenkin muutos.

   Nauti säkin hyvästä seurasta siellä!

   Poista
 2. On niin hienoa, kun lapsella on selvät sävelet mielessä, tarmoa ja innostusta! Ja ala, jolta varmaan töitäkin löytyy, on se niin monipuolinen. Minusta näyttää, että nää mejän aikoo elää täällä lopun ikänsä. Toinen ei keksi mitä opiskelis ja toinen ei uskalla mitään. Eihän siinä olis ongelmaa, jos olis tilaa, mutta kun ei tässä kämpässä kukaan saa omaa rauhaa ikinä...

  Joo, aina mie alan jauhaa omia juttujani näissä kommenteissa. Anteeksi.

  Mutta kaikella muotoa hulvaton juttu tuosta kapybarasta. "”He syövät ruohoa iltaisin”, PGA-kiertueella kenttiä valvova Mark Johnson kertoi". He! :) Ja hyvähän se on, että hoitavat ruohon lyhyeksi. Ja eihän siellä kai illalla ja yöllä kukaan pelaa. Ja että miehet pelkää zikavirusta... joka on 80%:lle oireeton ja vaarattomampi kuin kausi-influenssa. Tässä taas nähdään mikä vaikutus on median hypetyksellä ja pelon lietsonnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta niinhän me kaikki tehdään, omissa ja toisten blogeissa, jauhetaan omia juttuja. Sitä voi vaikka hienosti kutsua vertaistueksi jos haluaa ;-)

   Tuolta alalta löytyy kyllä töitä ja oon onnellinen, että tää on mennyt näin kivuttomasti. Ei nimittäin oo ollenkaan itestään selvää, ttä noin nuorena tietäis mitä haluaa. En mäkään tiennyt!

   Mua jotenkin huvitti suunnattomasti tuo kapybara-juttu. Mikä otus!!!

   Poista
 3. VAU mitkä sukat! Meidän nuorimmainen olisi tuollaisista ihan haltioissaan. Pitänee jossain vaiheessa yrittää tehdä tuollaiset.
  Kyllä se tuollaisen teinin kanssa elämä on jo niin helppoa. Ja ihanaa, että hänellä on selvät sävelet tiedossa jatkosta. Se helpottaa kummasti oloa ja eloa kaikilla perheessä. Mukavaa loman jatkoa! Mistähän muuten johtuu, että näin juuri viime yönä unta golfpalloista???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vähänkään pysyy kutimt ja sitten virkkuukoukku kädessä, niin tuollaiset varmasti tekaisee ihan suht nopeasti - ja ovat muuten hauskat, tulee hyväälle tuulelle!

   Sun ajatuksen (unissa) kulki samaan suuntaan kun mulla. Esikoisen suunta taas on selvillä ja arvostan sitä kyllä. Helpottaa monia asioita!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana