Sivut

perjantai 5. elokuuta 2016

Pieniä isoja asioita

Vaikka teen tällä hetkellä ruoan melkein vain itselleni (olemme teinin kanssa totaalisesti eri aikavyöhykkeillä ja "ruokavaliolla"), koitan jaksaa vähän kiinnittää huomiota myös ulkonäköön. Tässä ainakin värit on kohdillaan.

Ja maku myös. Salaatin, jopa niin terveellisen kuin lehtikaalisellaisen, saa maistuvaksi kun lisää siihen juustoa. Yhtään pidempään minua seuranneet tietävät, että salaatti ei ole mitään ilman - no, juustoa. Fetaa, halloumia, raejuustoa, leipäjuustoa, JotainJuustoa. Yleensä mukana pitää olla myös makeaa. Viinirypäleitä, melonia, persikkaa, tasapainottamaan. Kastikkeeksi minulle riittää sitruunaoliiviöljy ja ripaus sitruunapippuria - nam!

Ja sitten tietysti jälkiruokakahvit. Sama pätee tässä. Vaikka tein ne vain itselleni, jaksoin, ehkä loman kunniaksi, vaahdottaa maidon ja kattaa kauniisti. Servietinkin kaivoin tämän kuvan ottamisen jälkeen. 


Ystävä toi herneitä ja minivesimelonit ovat niin herkullisia, että on ollut helppoa syödä herkullisesti ja terveellisesti. Seuraavaksi aamuksi suunnitelin jo melonismoothieta. 

On ihanaa olla lomalla, on ihanaa syödä hyvin! 

4 kommenttia:

 1. Mahtavia lomajuttuja! Ruoka on muuten jostain syystä parempaa, jos jaksaa kattaa sen kauniisti. Vaikka ei meidän perheen miehet kyllä sitä ikinä huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miehet vissiin, mutta nautitaan me naiset sitten sitä silmänruokaakin!

   Mukavaa viikonvaihdetta sinne

   Poista
 2. Totta on, että värit ja kauneus tuo ateriointiin lisää potkua/iloa/mielihyvää. Voi kun aina jaksaiskin! Ja voi kun muhun iskisi joku vihanneskärpänen joka laittais mut syömään niitä. Loistavaa, että sä osaat ja jaksat syödä "oikein"! Ainakin suurimman osan ajasta :)
  Nimim. yhä se selkärangaton p***a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se vaan sopii mulle, mun ei tarvi kauheesti nähdä vaivaa ja pykistää - se vaan käy luonnostaan. Ota se aamusmoothie ohjelmistoon (piilota siihen kaikki mikä meinaa mennä pilalle muuten) niin voit kuitata tän angstin sillä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana