Sivut

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Sen verran Zen

Minusta ei ikinä tulisi koruntekijää, pinna ja sorminäppäryys vaan eivät riitä. Puhumattakaan siitä, että tekisin vaha-animaatioita. Näin kerran dokumentin Wallace ja Gromit -animaatioiden kuvaamisesta, ja täytyy sanoa, että hyvä kun minua ei päästetä lähellekään. Hermo menisi ja koira ja mies olisivat pian pelkät nyrkillä läsäytetyt läntit pöydän pinnassa...

Tämä tuli mieleeni, kun ostin lähiseudun koruntekijältä korvikset. Olen pidempään etsinyt hematiittisormukselleni kaveria ja nyt ne löytyivät. Sitten intouduin illalla vielä kotona "tekemään" kaulakorun. Pujotelin kolme rengasta ketjuun ja jo se meinasti olla liian haastavaa. Mutta nyt on setti, jonka jopa alkuperäisten korvisten tekijä hyväksyi, kun kävin niitä hänelle näyttämässä.Juuri sen verran Zen, että kaulakorun sain kasaan... wow!Kesä on ihanaa aikaa kun koko ajan tapahtuu jotain. Taidenäyttelyjä on tällä hetkellä kaksi ja markkinoitakin on vietetty oikein olan takaa lähiaikoina. Myös kirpparilla on riittänyt väkeä ja kauppa on käynyt ihan mukavasti. Tänään käyn laittamassa alelapun täksi ja huomiseksi. Kaikki tavarat -50%. Josko vielä jostain eroon pääsisi?

***

Illalla syödään ystävän kanssa ensimmäiset kantarellileivät, eli löytyi niitä meiltäkin jo, tosin aika vähän ja pieniä. Kasvakoon rauhassa! Illalla tulee myös esikoinen kotiin. Johan se ehti olla melkein kaksi viikkoa poissa. Pisin aika ikinä. 

4 kommenttia:

 1. Hyvä setti. Mulla hematiittisormukset aina hajoilee.
  Kanttarellin lakkeja pilkotti yhdessä paikassa pikkuisen kuntasta, kun eilen kävin katsomassa. Moto oli myllännyt muut sienipaikat paskaksi lähimetsässä. Minusta ei pitäs motollakaan olla asiaa metsään jyräämään maastoa ja kaateleen lintujen pesäpuita luonnoneläinten lisääntymisaikana, kun pieniä sylikoiriakaan ei saa päästää metsässä irti silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on kans varmaan toinen tai kolmas sarjassaan tää. Aika kauan kestää kyllä

   Munkin kantarellipaikan vieressä oli myllätty mutta ei onneksi ihan siinä kohdalla. Myöhemmin haen sitten lisää!

   Poista
 2. Kyllä sulla sorminäppäryyttä on, muttei kai sitä pinnaa:)
  Me saatiin lauantaina ensimmäiset kantarellit Korpilahdelta niiden meidän
  "väärän koivun kautta sukulaisten" pihalta. Pihalta - aivan totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, kyllä niitä näköjään on!

   Ja oikeassa taidat olla analyysissäsi ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana