Sivut

torstai 2. kesäkuuta 2016

Ismo is back!

Eilen aamulla vessasta kuului, että "Äiti, tää hämähäkki lentää? Eikun se onkin kuollut!" Kyse oli näkymättömän verkon lattianrajaan kutoneesta kaverista, joka möllötti hipihiljaa vahdissa omassa tekeleessään. Näytin kuopukselle, että hämis oli hengissä: puhkuin ja puhisin vähän sitä kohti ja se sätkytteli jalkojaan. Alive and kicking with his eight legs... Ja sitten, "ISMO. Se on Ismo, se on ihan varmasti Ismo". Jääkiekkoa katsomaan halunnut saunova hämähäkkiystävähän katosi sen siliän tien kun matsi alkoi mutta nyt se on kuulemma löytynyt.Ei vielä viherrä ruukussa
- tosin toissapäivänä vasta laitoin...Mitäs muuta?

Ollaan jo ihan kesälomamoodissa. Pojilla on enää vajaita päiviä koulussa ja lauantaina päättäjäiset. Sitten alkaa ansaittu loma. Minä olen vielä kaksi viikkoa töissä vaihtelevasti, koska pitää vahtia myös kuopusta. Juuri eilen sain tehtyä jonkinlaisen suunnitelman työtunneista seuraavien viikkojen ajaksi, jotta kollegat tietävät kysyville kertoa milloin minua tavoittaa. Plussiakin on valmiiksi tehtynä ja kuopuksella kuitenkin jalkapallokoulu ja kaverivierailuja sovittuna, joten eiköhän tässä pari viikkoa saada kulumaan. Isälleenkin vielä lähtee pitkäksi viikonlopuksi ja minä voin tehdä pe-ma töitä aika rajattomasti. Rusketus ei ole rajaton, mutta väriä on jo pinnassa. Kesäkuu, kesä, kesä, kesä!!!

8 kommenttia:

 1. Teillä onkin tänään hieno päivä tiedossa. Meille on luvattu ukkosta ja sadetta, mutta jos vanha malli toistuu, niin ei tuu juuri mitään. Sadevesitynnyri kaipais hieman täytettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on niin kuivaa, että pitää sisältä raahata vettä ulos kukille ja kasvimaalle. Mutta nautin ;-)

   Poista
  2. No ei tullu pisaraakaan >:( oli vain hieno päivä meilläkin...

   Poista
  3. Edelleen kasvien kanssa odotellaan sadetta. Ei ihan lähipäivinä vissiin oo luvassa.

   Poista
 2. On se hienoa, että Ismo on palannut ja vielä elävänä.
  Lämmintä on vielä täälläkin. Eilinen vietettiin ulkona helteissä, kun olin saldovapaalla. Hopeahääpäivää juhlistettiin illalla miehen kanssa Viikinkiravintola Haraldin hyvien patojen ääressä. Paketin nimi oli Haraldin ja Helgan rakkauspaketti. Enpä tiennyt mieheni osaavan olla noin romanttinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaapa mukavalta, romanttiselta ja herkulliselta! Osaa se vanhakin koira(s) näemmä yllättää ;-)

   Poista
 3. Ismot on pop :)

  Osuin kotimatkalla ukkoskuuroon ja loppumatkasta tuli melkein kylmä märissä kamoissa. Yyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, älä nyt vilustu!

   Just annettiin Ismolle yksi tapettu hyttynen sen verkkoon... ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana