Sivut

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Näkyykö norppaa?

Jos ei just nyt pääse ongelle, niin miten olisi WWF:n norppakamera Saimaalla - ihan sivun ala-laidassa. Mikä voisi olla meditatiivisempaa? Kokeilkaapa!
Paremman puutteessa olen tuijotellut tuota kuuttia.
Tänään on tosin luvassa muutakin kuin meditaatiota, se varsinainen rynnistys: kymppipojan kaverisynttärit. Viisi samanikäistä kaveria kahdeksi tunniksi meille. Esikoinen etsii turvapaikkaa jostain muualta, minun on oltava emäntänä paikalla. No, itse asiassa ihan mielelläni olen, kuopuksen kaverit ovat mainioita tyyppejä ja suht rauhallisia myös. Eilen ei ollut rauhallista: salamoi ja satoi rakeita. Tänään lienee luvassa vähän seesteisempää säätä.
Ihan kohtuullisen kokoisia!

6 kommenttia:

 1. Vaihtarina norpista saat kuvaa Viron merikotkan pesästä, siellä on kolme poikasta :)
  http://pontu.eenet.ee/player/merikotkas.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä bongasin tänään ekaa kertaa norpan ;-) Nyt täytyy vaihtaa lajia ja ruveta kattelemaan merikotkia! Kiitos linkistä!

   Poista
 2. Luulin raetta ensin maitohampaaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois melkein voinut ollakin, mutta isompi tuo oli. Niin, ja taisi tosiaan päätyä suuhun - kuopus söi sen ;-)

   Poista
 3. Se on kyllä niin sympaattinen otus! Pelkkää kiveä jos joutuu tuijotteleen, niin aika tylsää on. Tosin voi sekin olla meditatiivista :)

  Kattelin eilen sadetutkasta, että teilläpäin salamoi. Olin hieman kade. Meillä satoi juuri ja juuri asfaltin märäksi, ja nyt on kylmää ja tuulista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me seurattiin tänään useampi tunti sitä köllimässä ja on kyllä varsinainen hurmuri!

   Meillä salamoi eilen niin että palokunnan piti lähteä paikalle kun yksi puu keskellä kylää syttyi palamaan. Ihan hirmu paukahdus kävi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana