Sivut

lauantai 2. huhtikuuta 2016

En hukannut aikaani

Vein pojat aamulla tahoilleen: esikoinen meni kouluun ja kuopus lähti matkaamaan isänsä luo. Minä huokaisin, hoidin kauppa-asiat ja hilpaisin takaisin kotiin. Rauhallinen aamupala, surffailua ja sen sellaista. Päädyin vielä ajelemaan kylille ja kävin paikallisella kirpparilla kahvilla ja katastamassa pöydät. Vaikka ehdin jo melkein julistaa kynttiläkauden loppuneeksi, mukaan tarttui yksi mikä-ihme-tuo-nyt-on kynttilänjalka/pidike/teline -joku. Maksoi kokonaista 0,50€. Täytyy myöntää, että ostin myös kahden euron paidan vaikken sitä olisi välttämättä tarvinutkaan. Se nimittäin sai minut näyttämään mustien kapealahkeisten housujen kanssa varsin sutjakkaalta. Lankesin optiseen harhaan - toivottavasti muutkin lankeavat...


Sitä sutjakoitavaa paitaa olisikin tarvittu heti, koska iltapäivällä oli ystävän kanssa treffit kaupungissa. Hänen tyttärellään oli pieni esiintyminen kuppilassa ja kävimme katsomassa sen. En muista, milloin olisin ollut baarissa ihmisten ilmoilla! No, pääasia kuitenkin oli nainen ja mandoliini: kaunista.

Tämäkin oli sellainen nopea piipahdus, ajelimme pian Alkon kautta takaisin turvaan maalle ja istahdimme sitten vielä meillä iltaa viinin ja leivitetyn Brie-juuston äärellä. Jokohan näillä eväillä elämä voittaisi?

4 kommenttia:

 1. Jokos olet myllännyt kesäkuteet esiin? Alkaa olla meinaten sellaiset kelit että talvikamppeet saa heittää kaappiin/varastoon mutta vielä on hieman liian kylmää ainakin aamuisin mutta ei tässä tarvitse odotella kuin viikko tai kaksi, niin ilma on jo paljon lämpimämpi ja se on todella hieno juttu se.

  Mukavaa ja antoisaa viikonvaihdetta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättakki on jo käytössä ja eilen -kengätkin kun oltiin ihan isolla kirkolla ;-)

   On tää ihanaa, nimittäin että talvi on taittunut!

   Sinne kans, kivuttomampaa oloa <3

   Poista
 2. Mukavan kuuloista toimintaa sulla siellä. Ei sillä etteikö kotonakin yksin ole joskus hyvä olla, mutta kyllä sosiaalinen elämäkin paikkaansa puolustaa.

  Ja tuo on tosi hieno löytö tuo tuikkuteline! Sopii teille varmaan tosi hyvin, vaikka mieki olisin kyllä tuollaista hiplannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se hinta oli ainakin kohillaan ;-)

   Välillä tekee hyvää olla ihmisten ilmoilla, mutta sitten mun on taas rauhoituttava kotiin. Ihan jo terveydellisistäkin syistä.

   Nyt paistaa aurinko ja lähdetään ystävän kanssa jossain vaiheessa kahville samaiselle kirpparille.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana