Sivut


sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tuhat palaa, pari päivää

Tämä kertonee kaiken viime päiviemme aktiviteeteista. Mutta olipas taas hauska projekti. Colin Thompson on kyllä yksi ehdottomista suosikeistani. Ihania yksityiskohtia, siksi mukava ja helppokin tehdä. Toinen joulupaketista kääriytynyt on vielä odottamassa, taitaa olla hiihtoloman hommia se.






Nyt alkaakin sitten jo tavanomaisempi elo, kun kuopus tulee tänään kotiin. Se on pelkästään tervetullutta. Olen riekkunut myöhään, nyt koitan pikku hiljaa palata normaalimpaan rytmiin. Olen myös lukenut todella paljon, se tulee veikkaukseni mukaan hiukkasen hiipumaan. Kaikki herkut on talosta tuhottu, joten josko sitä vähän kepeämmin taas lähtisi kohti tätä vuotta? Ja tipaton nyt tietysti, se vaan kuuluu joululoman jälkeen asiaan.







Työt alkavat vasta torstaina, vietämme vielä porukalla vähän vapaata. Kuopus ehtii tavata kavereitaan, istua vähän uudella koneellaan ja muutenkin taas asettua tähän kotielämään. Aika mukavaa!

18 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä ihan Lomalta isolla ällällä! Toivottavasti pikkuäijälläkin on ollut kivaa isilässä.
    Viettäkäähän lupsakka sunnuntai!! (piti tarkastaa kännykästä, mikä päivä tänään on... )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan sama on ollut viikonpäivien suhteen meillä, joten loma on ollut onnistunut. Suloista sunnuntaita sinnekin!

      Poista
  2. Tollasista palapeleistä saa onnistumisen iloa, kun taas sellaisista, joissa on pelkkää taivasta/ merta/ kivikkoa/ lunta/ niittyä vain ahdistuu. Pitäisköhän munkin raivata olohuoneen pöytä ja aloittaa..? Ei kyllä oo noin kivoja kuvia meillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä oon just kyllästynyt niihin taivas/meri/kukka-mitälie mahdoton tehdä -palapeleihin. Tuossa kun ottaa palan käteen, niin periaatteessa jos on riittävän sinnikäs, voi kuvaa kattomalla löytää sille paikan. Jotenkin sopii mun luonteenlaadulle.

      Poista
    2. Sama tekotyyli sopii just mullekin. :)

      Asiasta viidenteen: katottiin Isomman kanssa noita NEN sarjakuvia ja meinattiin tikahtua nauruun. Ne eläinten nimistä tehdyt väännökset ovat aivan loistavia.

      Poista
    3. Ai tippuu teillekin? Meillä kuopus meinas pissiä pöksyyn palligaattorin kohdalla ;-D

      Poista
  3. Palapelejä ois mukava tehdä mutta ne vaatisi oman huoneen ja sitä ei ole. Ne nykyisin myytävät 3D-palapelit on kyllä sellaisia että tekis mieli ostaa koska ne ei vie niin paljon tilaa kuin perinteiset mutta mä pelkään että sellaisenkin tekemisestä tulee ikuisuusprojekti.

    Sulla on ollut ihan mukavan mittainen loma ja mitä sitä suotta menee torstaina töihin, soita sinne ja sano että kait te nyt omin nokkinenne pärjäätte pari päivää niin kahtotaan sitten maanantaina ;)

    Ei vaan, oikein mukavaa sunnuntaita sinne Majalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suloista sunnuntaita sinnekin!

      Mulla meni nyt viimeiset lomapäivät, mutta kun teen lyhyttä viikkoa, niin äkkiäkös mä vähän teen plakkariin ja pidän tavallisen kolmen päivän viikonlopun sijaan vaikka nelipäiväisen jossain vaiheessa. Mutta nyt torstaina oon jo kyllä ihan valmis palaamaan sorvin ääreen. On ollut sen verran rentouttava ja hyvä loma.

      Mitä palapeleihin tulee, niin olis se hienoa kun olis tilaa pitää projektia yllä muulloinkin kuin lomilla. No, seuraava haaste odottaa sitten hiihtolomalla ;-)

      Poista
    2. Joo, kyllä tämä muutaman päivän lomaputki saa hieman levottomaksi ja vallankin näin talvella koska kelit rajoittaa mutta ajattelin jatkaa ja tehdä omia, rästiin jääneitä tööitä joita kyllä piisaa.

      Toivotaan ettei torstaina ole mitään älyttömiä pakkasia tai lumimyräkkää niin on mukavampi palata työmaalle.

      Poista
    3. Tänne on luvattu aika kipakkaa pakkasta, mutta eiköhän tässä pärjätä se hetki kun taas lauhtuu. Pysytellään sisätiloissa aina kun ei oo pakko lähteä minnekään ;-)

      Mut sulla vissiin oli vähän pidempikin loma aatoksissa?

      Poista
  4. Palapelien tekeminen on superihanaa ja rentouttavaa touhua. Toivoisin, että parintuhannen palan palapelille olisi oma pikku pöytä, joka olisi ainoastaan siihen köyttöön. Mutta ei, ei näin pienessä kodissa...

    Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinne =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa toivoisin minä, mutta sen pöydän pitäisi kuitenkin olla jo jonkin kokoinen, että mahtuu palat levälleen. Ja ei, ei mahdu meillekään. Niinpä rentoudutaan lomilla ja otetaan tällaisia projekteja, jotka on saatava valmiiksi ennen kun koko poppoo on taas paikalla syömässä ystä aikaa ;-)

      Poista
  5. Voi kiitos, mikä ihana otsikko. Heti sain korvamadon :)

    Palapelit on kivoja, mulla on ne jääneet lapsukaisten maailmaantulon jälkeen vähän vähäiseksi mutta vähitellen voisin palailla astialle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt nuorimmainenkaan ei enää syö paloja ;-)

      Hei mä en kyllä yhtään aatellut tuota biisiä, mutta nyt se sitten tietty soi mullakin päässä, joten kiitos itsellesi!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana