Sivut

lauantai 19. joulukuuta 2015

Kymmenen kuvaa juhannukseen

Eilen näytti vielä valoisan aikaan tältä, mutta kylläpä se illalla oli edellisyön aikana tuiskunnut lumi pehmennyt liki kokonaan pois. Viimeistelyn suorittanee tämän päivän kaksi ja sitten sunnuntain ja maanantain kuusi (! joulukuussa !) lämpöastetta. Eli se siitä valkoisesta joulusta.Kolme aikaisempaa kuvaa täällä.


Olisihan tuo minulle kelvannut, mutta ei tämä meitä hidasta, joulu on jo ihan nurkan takana. Huomenna. Olen varma, että kuopus herää viimeistään viideltä. Toissa yönä se heräsi neljältä eikä meinannut tukkoisuuden takia saada uudelleen unta. Nyt on sitten vielä lahjapiina vaikeuttamassa tilannetta. Syntymäpäivälahjaa (uusi wii-konsoli) oli ainakin hehkutettu niin, että ei meinannut saada unta saati jaksaa aamuun asti. Nyt olen ollut tietokoneesta hipihiljaa - tai siis siitä, että on tulossa yksi iso yhteislahja, jonka takia pieniä ei sitten juurikaan ole. Saman teimme synttäreillä ja silloin varoittelin siis etukäteen. Vahingosta viisastuu...

Ennen sitä on kuitenkin vielä todistusten jako, joulukuusen myyntiä ja ostamista sekä leppoisan lauantain viettämistä. Sitä samaa teille!

14 kommenttia:

 1. Mie jännäsin, saatko lunta siihen kuvaasi, vai ehtiikö sulaa :) mutta hyvä, että sait.
  Mun mielialaa ei yhtään paranna lumettomuus... todistuksetkin jaetaan vasta tiistaina, ja kirkossa! Eipä se silleen haittaa, kun kirkon vieressä asutaan, mutta onhan se uskonnottomille vähän epäneutraali paikka jaella todistuksia. Rehtori kehui, kuinka on tilaa enemmän kuin koulun salissa, että sinne mahtuu katsomaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, musta toi kirkossa todistusten jako ei ihan nyt mee niin kun uskonnottomien neutraalien perinteiden suheen pitäisi, mutta ei kai siihen toisaalta kukaan kuolekaan.

   Meillä jo alkoi loma ja siitä tulee pitkä ja toivottavasti rentouttava. Lumesta on vieläkin rippeet ja ulkona ihan hirveän liukasta!

   Poista
  2. RH:lle kommentti: Mä jotenkin olin sijoittanut sut ihan toiselle puolelle kuntaa jostain syystä :D. Mua harmittaa ihan hybällä, että molempien juhlat on samaan aikaan, ei vaan prkl pysty repeämään joka paikkaan. Ja sitten vielä kun ovat arkiaamuna niin en tiedä vielä pääsenkö ollenkaan :(

   Poista
 2. Täällä on maisema ihan musta eli siitä torstain myräkästä ei ole kuin muisto jäljellä.
  Toisaalta ei haittaa yhtään koska jouluksi linnoittaudun kämppääni mutta nuo ajomatkat on kurjia, varsinkin iltaisin ja vesisateella.

  Mukavaa lauantaita ja muista pukea tarpeeksi vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä vähän lunta/loskaa jäljellä mutta veikkaan, että huominen viimeistään tekee siitä selvän. Mä ajoin eilen lähikaupunkiin ja takaisin ja toivon, ettei kauheesti tarvi ajella muuta kuin lyhyttä matkaa.

   Sinne leppoisaa lauantaita myös <3

   Poista
 3. Viettäkäähän onnellinen "aatto"!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. "aaton aatto" ainakin on ollut oikein onnistunut ;-)

   Poista
 4. Tädit Koskelta laittoivat terveisiä.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli eilen joulu :). Oli oikein kivaa, ähky niin kuin kuuluukin ja kunnon sokerihumala :). Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puolis. No niin ,joku muukin viettää joulua eri aikaan muin muut! Meillä on tarkoitus tänään hankkia se ähky ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana