Sivut

torstai 17. joulukuuta 2015

Ja hyvä lämmin hellä...

Voi miten teiltä saamani upeat kortit ilahduttavatkaan mieltäni juuri nyt! Kiitos jokaiselle erikseen ja kaikille yhdessä - olette ihania! Samalla tulee kuitenkin melkein lievä häpeän tunne niistä hassuista perunaleimasin-neronleimauksistani, jotka teille lähetin, mutta pois se minusta. Ite tehty on ite tehty, niin sanoo myös Markus Kajo:

"Se alkaa joululahjoista hermoileminen ihan kohta. Tosin lapsille tilanne on hieman helpompi. Vaikka lapsi miten kömpelön piirustuksen töhrystelisi, aina se on vanhemmille ilon aihe. Olipa puutyö tai käsityö tai joulukortti miten surkea tahansa, aina se tuo liikutuksen kyynelet silmiin. Itse asiassa sitä vuolaammin tuo, mitä kömpelömpi se väsäys on. Mitä jos päättäisitte, että tänä vuonna ette osta joulu-lahjoja. Teette itse.
(...) 
Jos kerran lapsen kömpelyys herättää sääliä, niin eikö ole huomattavasti säälittävämpää, että aikuinen, jolla on järki päässä ja vara valita, tällä tavalla alentaa itsensä ystävien vuoksi. Itse tehdyn lahjan kruunaa parhaiten itse tehty runo. Vaikkapa tällainen:

Joka raataa himassa
sill' on niska limassa.
Siksi istun tönössä
kaljahönössä."

(Pätkä lainattu  Markus KajoKettusen kirjasta.)Eiköhän sovita, että sama pätee myös kortteihin!

10 kommenttia:

 1. Se on ihana se sun kortti! Olis, vaikka ei oliskaan ite tehty :) Olisitpa nähnyt, mitä itetehtyjä anoppi kaupitteli kirpputorilla viis kpl/10 euroa... ja kun sitten ei menneet kaupaksi, laittoi niitä yksitellen myyntiin á 1,40 ja suivaantui, kun katosivat mutta rahaa ei niistä tullut. Aikoi laittaa lehteen yleisönosastokirjoituksen, missä haukkuu kyseisen kirppiksen. Varmaan suivaantuu lehteenkin, jos lehti ei julkaise sitä :)

  Mutta se anopista. Viikon päästä on jouluaatto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on enää kolme yötä jouluun ja kyllä niitä kuule lasketaankin ;-)

   Ja kiitti kehuista, oisit nähnyt kun mä piparimuotin avulla perunast veistin niitä muotteja ja sitten nyysin kuopukselta mustetta. Kaikki tää sanomalehtien päällä keittiön lattialla viinilasi vieressä. Esikoinen repes ihan totaalisesti kun se tuli huoneestaan: "Äiti MITÄ sä teet?!?"

   Niin, ja sä olit omassa blogissasi kyllä ihan liian vaatimaton, koska toi on musta aivan ihana. Niin hieno idea ja suht helppo toteuttaa. Me saatiin just pikkujoulupaketista hopeisia ja kultaisia pallotarroja, pieniä, ja aattelin, että varastan sun idean ens jouluks ;-)

   Poista
  2. Ei se mun idea ollu, varastin ite netistä :) tosin toteutuksen kanssahan voi varioida miten paljon vain.

   Poista
  3. Hee, kiva. On vuosi aikaa kerätä nappeja ;-) Paitsi että meidän kirpparilla taisi olla sellasia pusseja just nyt myynnissä!

   Poista
 2. Se kortti oli kaunis ja tekstiä ei ois voinu paremmin valita. Iso kiitos siitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siihen tekstiin mä panostin - siinä on kietytynyt (ateistin) joulun sanoma!

   Poista
  2. Niin, jouluna pitäisi muistaa ottaa rennosti eikä koohkata kaupasta toiseen. Ihmisistä on tullut hulluja!

   Poista
  3. Joo en ymmärrä minäkään sellaista meininkiä. Joulupatja ja läheiset, se riittää!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana