Sivut

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Viherrystä ilmassa

Hmm, minun hajusteettomuuteni loppui lyhyeen, kun luontaistuotekaupassa oli taannoin tosi hyvät alet ja sorruin tilaamaan uuden hajuveden. Florasentin The Vert hyppäsi ostoskoriin alta aikayksikön parin muun tuotteen kanssa. Koitan silti olla huomaavainen hajusteyliherkkiä kohtaan ja ajatella heitä tuota suihkiessani. Oma herkkyyteni on sitä tasoa, että kestän joitain tuoksuja ja toisia paremmin kuin toisia.

Tuo toinen vihreä asia kuvassa on taas se supermallismoothie. Olen ihan koukussa, varsinkin nyt, kun tuohon saa nypittyä vihreät omalta pihalta (sävelsin toki, otin lehtikaalia, tammenlehväsalaattia, rapeaa salaattia ja muutaman lehden mangoldia).

Luonto on myös ihanan vihreä juuri nyt. Kuulin ystävältä, että kantarelleja oli jo löytynyt meidänkin korkeuksiltamme. Täytyy pikimmiten käydä ratsaamassa omatkin paikat. Ja tarkistaa samalla mustikoiden tilanne.


***

Tänään 16.05 minulla alkaa odotettu loma. Sitten saa olla vihreä kateudesta.

16 kommenttia:

 1. Ainakin täällä Etelä-Suomessa on jo kanttarelleja löytynyt hiukan pussin pohjalle ja mustikoita on aivan valtavasti. Isoja ja mehukkaita. Kun vain ehtisi metsään niitä poimimaan ja toisaalta tarvitaan siihen hieman sateeton kelikin. Eilen ukkosti koko illan jossain kauempana ja me saimme vaan nauttia niistä valtavista sadekuuroista aina hetkittäin ja tänään aamulla sade on jatkunut samalla mallilla. Hetkittäin tulee kovaa ja paljon ja sitten on taas kaunis väli. Työpaikkani edessä on kansainväliset suurmarkkinat. Kyllä myyjiä käy vähän sääliksi. Kelit voivat aiheuttaa jonkinlaista väestökatoa. IHANAA LOMAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, kyllä se sullekin pian koittaa!

   Meille on luvattu tänään kunnon ukkosta kans, saa nähdä milloin saapuu. Voi tulla rauhallinen työpäivämullekin jos ihmiset ei lähde liikkeelle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, jostain syystä mä tällä kertaa ootan sitä ihan hirveesti. Normaalisti mua ei työt paljoa rasita. Leikö tää reilu kolmen viikon putki jollon on tullut yli 40 tuntia ylitöitä?

   Poista
  2. Varmasti just se. Onhan se oudokseltaan kropalle ja päälle rankkaa. Kohta se alkaaaaaaaa......

   Poista
 3. Mie kävin pari päivää sitten ratsaamassa omat kanttarellipaikkani... olin muutama päivä aiemmin katsonut, että siellä niitä nappeja on, ja aattelin, että ne olis kasvanu isoksi kun satoikin. Ei ollu kasvanu! Hirveen vähän vain. Sain hyvin pienen määrän. Saman päivän iltana paskanaapurin koiran kans tuli vanhempi mies metsästä paljon suuremman kanttarellimäärän kans!!! Mur.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin että jos ajelisin töiden jälkeen kattomaan ja tekisin sitten loman alun kunniaksi kantarellileivän. Noo, nyt kun mä näin sanon, niin ei taatusti ole ;-)

   Mur naapurille!

   Poista
 4. "Kesälomalainen, kävelee kuin nainen..." Mut niinhän sun pitääkin !

  Hauskaa lomaa, kai skumppa on jo korkattu ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just laitoin itelleni ruoantekojuomaa, kun pitää antaa apetta esikoiselle. Kippis, toinen lomalainen! Nautitaan!

   Poista
 5. Ihanaa lomaa! Ja pohdiskelen taas tekeväni tuota, mutta kuinka monta litraa sitä tulee tuolla ohjeella? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tulee sellaiset kaksi isoa lasillista. Puoli litraa?

   Mutta mun täytyy varoittaa sua: mä en näytä yhtään enempää huippumallilta vaikka juonkin tuota?!?

   Poista
  2. Ok, ajattelin että tulisi enemmän :D Mutta vähitellen?

   Poista
  3. Ehkä jonain päivänä, kun kyllin kauan juo (just joo...)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana