Sivut

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Välillä vähän vapaata

Torstain aamupäivä- ja päivävapaa oli ihana ja tuli tarpeeseen. Suuntasin nokan kohti lähikaupunkia ja hoitelin asioita. Päätin kuitenkin, että vapaan pitää tuntua vapaalta ja otin myös rennosti. Kävin parilla kirpputorilla ja löysin muutaman jutun. Palatessa pysähdyin pienelle ketjuun kuulumattomalle lähikaupalle kahville - tämä on pitänyt tehdä jo vaikka kuinka pitkän aikaa. Ihana paikka, ihana tunnelma ja ihana kauppias. Lähiruokaa oli tarjolla, muutama sellainen artikkeli, joita juuri ostin markkinoiltamme ja välillä haen kaupungista asti. Nyt ei tarvitsisi lähteä niin kauas!


Kelpasi siinä istua kahvikupposen kanssa ja ihailla maisemaa ja  ohikulkevaa liikennettä.

Lähteeltä löysin uuden tekstin (jonka tekin näette kyllä myöhemmin). Tällä kertaa etsittiin kesätyöntekijää ja kerrotiin, että "palakkaus on Paimenten (!!!!!!) ja Huru-ukkojen Tessin mukainen". Hmm, merkillistä!
Kotiin palatessa kävin vielä katsomassa oman kylän suoramyyntipisteen joka oli muuttanut uusiin tiloihin. Tässä yhteydessä oli avattu myös kirpputori ja sieltäkin tein pari löytöä. Oikein hyvät tilat, kun nyt asiakkaat, myös ohikulkijat, löytäisivät paikan. Esikoinen oli juuri tullut kesätöihin näyttelynvalvojaksi kun ajoin ohitse, joten pysähdyin katsomaan, mitä taidetalolla on sitten viime näkemän saatu aikaan. Paljonkin - katsokaa vaikka tuota alemman kuvan ala-oikealla olevaa hämähäkkiä. Niin hieno!


Kotona sitten lököttelin auringossa, söin ja luin ja rentouduin ennen illan kahvitusta.


Eilenkin sain nautiskella kesäisestä kelistä sekä ennen että jälkeen työnteon, tein vain viiden ja puolen tunnin työpäivän. Viikonloppu, ihana viikonloppu! 

4 kommenttia:

 1. Olen joskus fillaroinut tuohon kaupalle jätskille. Kiva pysähdyspaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin! Aion jatkossakin käydä ja pysähtyä aina kun vaan mahdollista.

   Poista
 2. Määhän sanoin! Kantsii käydä kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kantsii! Ja rupean tosiaan käymään useammin tuolla. Ihana paikka!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana