Sivut

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Testiyö

Nyt tiedän sen "liian kalliin" talon kohtalonkin. Kävin siellä koenukkumassa ja vaikka tuo on ollut paras tähänastisista, ei se kuitenkaan ollut kyllin hyvä. Tavallaan hyvä niin, koska en usko että olisin hevillä saanut siihen lainaakaan. Nyt, kun olen ulottanut asunnonhakuni myös omakotitaloihin - käytännön pakosta, tiedän kyllä, että osake olisi yksinäiselle naisihmiselle se paras mahdollinen ratkaisu, mutta minkäs teet kun kaikki on testattu eikä yksikään minulle käy - pitäisi ehkä paukuttaa lainalaskurista sellaiset lukemat, että minkä hintaiseen taloon minulla olisi varaa. Autolla ja ilman. Ja muutenkin. Mutta ihan just nyt en jaksa.









Sisääntulossa ei ollut mitään vikaa!

12 kommenttia:

 1. Täytyyhän sellainen olla! Jos on tuokin hyvä, missä nyt asut, niin eihän se voi ainoa olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä tuntuu niin omituiselta. Mutta muita tän ajan rivareita tai kerrostaloja ei yksinkertaisesti pienellä paikkakunnalla ole. Kaikki muut on niin vanhoja että saan oireita. Ja jos uusia joskus ihmeen kaupalla rakennetaan, olen tietty kärppänä jonossa, mutta pahoin pelkään, että niissä saisin sitten oireita uusista matskuista. Plääh!

   Poista
 2. Olisiko siinä teidän talossa muita pienempiä vaihtoehtoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, ja sellaiseen mun täytyy sitten muuttaa kun esikoinen lähtee kotoa. Tai se on suunnitelma ;-)

   Seuraavaks suurin on kolmio jossa on melkein yhtä kova vuokra kun tässä nykyisessä, niin ei kannata vaihtaa. Sitten taas kaksio on niin pieni, ettei nyt mahduttais millään. Olen katellut myös omistuskaksioita ja johonkin oltais mahduttu tälläkin porukalla rajalliseksi ajaksi, mutta noihin tän talon alle 50 neliöisiin ei. Joten sitten kun esikoisen kotoalähtö tulee ajankohtaisemmaksi, rupean jonottelemaan sellaista. Kuopuksen kanssa kyllä mahdutaan.

   Poista
 3. Sisääntulo on kyllä nätti! :)

  Meidän pitäisi varmaan tehdä samanlaiset testiyöt, jahka aletaan torppaa ostaan. Tai ei mun niinkään, mutta mies on ihan superallerginen eikä saa kunnolla nukuttua meidän nykykodissa ja on harvat paikat missä nukkuu ok, niin jos ruvetaan ihan lainaa ottaan, niin ei olis ollenkaan huonompi homma, että se kävis koenukkumassa potentiaaliset taloehdokkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on vaikea kuvitella, että uskaltaisin ottaa lainaa ilman, että testaan kunnolla. Koska onhan se sitten ihan katastrofi jos muuttaa ja viikon päästä huomaa olevansa tukossa ja kaameassa kunnossa.

   Mut ei oo helppoa allergisenkaan talonhaku, joten onnea matkaan teillekin!

   Poista
 4. Voi paska sanon minä.
  -a

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana