Sivut

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Parasta just nyt

Minä oikein vähän ehdin ihmetellä, että miksi nyt niin kovasti odotan lomaa, kunnes äkkäsin. Tein ensin kaksi viikkoa töitä putkeen niin, ettei edes viikonloput olleet vapaat. Yksittäisiä päiviä siellä täällä vain. Sitten olen ollut puolitoista viikkoa yksin kirjastolla. Ylityötunteja tuli kolmen viikon aikana yli neljäkymmentä, joten ei se sitten vissiin ihme ole, että kroppa ja pääkin jo kaipasi lepoon. Ja nyt kyllä lepäänkin.

Ensitöikseni työmaan oven lukittuani kävin kurkkaamassa kantarellipaikkani. Todentotta, niitä jo oli ja paljon. Pieniä olivatten, joten jätin kasvamaan, mutta jokusen isomman napsin kyllä iltapalaleipää varten. Maistui muuten mainiolle myös sen valkosipulijuuston kera - yleensähän käytän parmesania. Ystävä tuli auttamaan syömisessä ja nautimme valkoviiniä palanpainikkeeksi. Ja loman kunniaksi. Ja ystävyydelle ja ihan muuten vaan.
Tänään vielä lähtee esikoinen mummille ja huomenna molemmat pojat tulevat yhtä matkaa kotiin. Kuopus on sitten ollut kolme viikkoa poissa. Ei minulla nyt hirveä ikävä ehtinyt olla, mutta ihan varmasti joutuu sylittelemään ja halittelemaan ihan kauheasti huomenna. Ja kasvanutkin se on, ihan varmasti.

Mutta sitä ennen lepään, loikoilen, relaan, lötkötän, velttoilen, venyn, vanun, vetelehdin ja koomailen. Ai että tulee ihana päivä!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, ne on kuuule jo syöty ;-)

   Mutta suosittelen, oli superhyvää!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tulee sellainen, mutta huomenna kun kuopus tulee, alkaa toiminta. Ja halailu ;-)

   Poista
 3. Minusta lapset tuntuvat kasvavan suurharppauksin aina kesäaikaan. En tiedä vaikuttaako aurinko meihin ihmisiin kuin kurkkuiihin, mutta aina kesäloman aikana katselin nuorukaista ja mietin, että joko se tänäänkin näyttää pidemmältä ;-)

  Antoisaa lomapäivää, anna kaikkien solujen tuntea hekumallisen ihania tunteita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lapset kyllä kasvaa vedestä ja auringosta niin kuin kasvitkin ;-)

   Ja kiitos Birgitta, mä nautin. On ollut upea päivä ja ihana iltakin tulossa.

   Poista
 4. Ihan siltäänkö sie ne sienet paat leivälle, vai paistatko ensin?
  Kuulostaa silti herkulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä paistan niistä ensin vedet ulos, sitten voissa ja lisään sipulia (ja varsia tai ruohosipulia). Juustoraasteen kanssa paahdetulle tummalle leivälle niin on kyllä herkkua, oi voi!

   Poista
 5. Kantarelli on sienistä jaloin, nam.
  Hyvää Lomaa!
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on, ja mä löysin tänään vielä lisää. Pääsen tekemään piirakan!

   Mainoita viikonloppua sinnekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana