Sivut


maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kirpputorikuulumisia

Torstaina karkasi mopo vähän käsistä kirpputorilla. Pitkään pitkään aikaan ei ole käynyt niin.  Kävin varmemman vakuudeksi kolmessa eri paikassa ja löytöjä kertyi jokaisesta. Toisaalta ostokset ovat aina varsin halpoja, joten suurta vahinkoa ei tapahtunut. Kallein ostos oli Gudrun Sjödenin hame kahdeksalla eurolla. Vaatesaralta - jonne en, kuten kaikki muistamme, todellakaan tarvitsisi täydennystä - mukaan tarttui myös farkut kahdella eurolla (eikä kerrota kenellekään, että ne olivat äitiyshousut ... ihanan kiristämättömät päällä!) Melkein parhaat löydöt tein kuitenkin pöydästä, josta sai kasata 10 tavaraa 0,10€:lla. Siinä ei tullut kappaletta kohti hintaa juurikaan .




Nuo kiviset figuurit oli ihan pakko napata, vaikken vielä tiedä mihin ne päätyvät. Hintaa yksi sentti per naama.





Samoin kehyksiä hamstasin kuvalla ja ilman, kun eivät maksaneet "mitään". On varmasti käyttöä jossain kohtaa. Taaimmaisena tuikkukyntelikkö ... köhöm ... näitä minulla kyllä on jo aika monta, mutta se vaan tarttui mukaan.





Tämän vanhan keraamisen saippuakotelon kanssa olin ensin tiukkana, kun "eihän mulla ole edes palasaippuaa". No, kun pääsin kotiin, oli luontaistuotekaupasta tilaamani alepaketti saapunut ja tilaajalahjana sieltä tuli mikäpä muukaan kuin saippua. Kotelo odotti minua kiltisti vielä seuraavanakin päivänä opikallisella kirpputorilla.





Nuo aurinkolautaset taasen huusivat nimeäni niin kovasti, etten voinut vastustaa kiusausta. Uusi teepannu oli oikeasti tarpeen, koska edellisestä katkesi nostin (vai mikä se nyt on) ja esikoinen korjasi sen maalarinteipistä punotulla virityksellä. Vähän vaarallinen kuuman juoman kanssa...







Niin, ja äiti, nyt minulla on se kalavuoka, eikä maksanut paljoa, saa lainata tarvittaessa!


Mutta tasapainon säilyttääkseni päätin sitten varata pöydän kun meidän paikallinen käsityö- ja lähiruokatuotteita myyvä putiikkimme siirtyi kuun vaihteessa uusiin avarampiin tiloihin ja perusti sinne kirpputorin. Kovasti on kysyntää ja sain pöydän vasta kahden viikon päähän. Toisaalta hyvä niin, on aikaa kerätä ja hinnoitella tuotteita (tosin aloitin jo ja sain suurimman osan valmiiksikin). Ihaninta tietysti on, että tavarat voi jättää sinne eikä tarvitse itse päivystää, mitä nyt käydä suorimassa ja järjestämässä välillä. Tuolloin minulla onkin taas lomaa, joten on aikaa ja mahdollisuuskin paremmin. Ihan mukavaa jos joku ropokin sieltä tulisi!

10 kommenttia:

  1. Kivat löydöt! Ja todellakin ilmaiset :) Noi aurinkolautaset on, no, aurinkoiset!! <3

    VastaaPoista
  2. Hyviä ostoksia! Ihana tuo saippua-astiakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, vaikka mä toisaan ekaks ajattelin, etten tarvitse saippua-astiaa ;-)

      Poista
  3. Nyt on "yksi huoli" poissa - kalavati on täydellinen.

    VastaaPoista
  4. Nuo lautaset on ihanat :D Noilta kun syö aamupalaa, ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle - aamun on pakko alkaa hyvin :) (Ajattelen itseäni, kun itse syön aina sen pari voileipää ja jugurtin/Yosan, ne varmaan mahtuisi just hyvin tohon...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitääkin ottaa nuo aamupalalautasiksi - hmm, paitsi etten mä syö aamupalaa ;-)

      Tai siis tuollaisessa muodossa, vaan niitä smoothieita lasista. Mutta jotain mä noilta syön. Eivät ollee hinnalla pilattuja nekään (2,80€ neljä kappaletta) joten raaskin ostaa.

      Poista
  5. Voi mitä ihania lautasia, ei ole semmoisia ikinä nähnytkään. ei edes kuvissa. Kalavatia olen nähnyt meidän kirpparillakin tänä on myös tarpeellinen "vehje" Pidän myös saippuakotelostakin. Kirpparikiertue kannattaa aina - aina - AINA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo aurinkolautaset piristää kovasti mieltä varsinkin nyt, kun tänä kesänä ei liiemmin ole aurinko taivaalla paistanut. Minäkin olen oiekin tyytyväinen noihin muihinkin löytöihin.

      Nyt on kohta viikon ollut omakin pöytä kirpparilla ja toivottavasti jotain menee toisinkin päin kaupaksi ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana