Sivut

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Ajaako joulupukki parran kesällä?

Kävin taas maanantaina kaksi näyttöä peräjälkeen (oli muuten pöhkö idea, jälkimmäisessä en enää tiennyt tulivatko oireet sieltä vai kummitteliko edellinen paikka) ja ei. Ei, ei ja ei. Minä alan pikku hiljaa vaipua epätoivoon. Oikeasti! Olen reilut kolme ja puoli vuotta etsinyt, haistellut kaikki vastaantulevat ja todennut yhtä monta kelvottomaksi. Mikä ihme siinä on? Kaiken muun hyvän lisäksi olin sitten eilisen päivän aivan tukossa ja hengenahdistuksen kourissa. Pitkästä aikaa. 

Uudempi talo voisi olla parempi, mutta sellaiseen minulla ei ole varaa, joten en ole käynyt edes näytöissä. Sunnuntain puutarhakierroksella juttelin yhden rouvan kanssa ja heillä on tulossa talo myyntiin. Vaikka se on vähän liian kallis enkä välttämättä edes saisi sen kokoista lainaa, kun pitää ottaa huomioon myös ylläpitokustannukset, aion mennä katsomaan senkin. No, uusi ei ole sekään.
Kuopuksen piirtämä joulupukki (alla) ja
yllä sama heppu parranajon jälkeen.
Gnjääh, mutta minun tuurillani se sitten olisi hyvä, varmaan. Mitähän minä sitten teen? Järjestän keräyksen? Ryöstän pankin?

No, koitan olla ennakoimatta ja vaipumatta epätoivoon. Ahdistaa aika lailla, paitsi henkeä, niin muutoinkin.

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä ei kyllä aja!!
  (korkeintaan värjää sen tummaksi, heittää nahkaa päälle, hyppää komeasti kumisevan prätkän selkään ja päristelee tänne etelään, jotta mä saan kuolata kaukaa)
  Asuntoasia on kurja, niin kurja!! Tai koko tauti ylipäätään!!!
  (mutta mä luotan sun puolesta siihen, että se jokin tulee eteen , muodossa tai toisessa, sitten kun on sen aika. Joo, mä tiedän, et jaksaisi odottaa.... mutta kun...)
  Hali tänäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hompsa! Meinaa vaan välillä usko loppua ihan totaalisesti.

   Tuo joulupukkifantasia sai mut kyllä hymyilemään, joten kiitos siitäkin ;-)

   Poista
 2. Kyllä tuo asunnon etsintä on tosi kurjaa. Täytyy vaan toivoa, että tähän viimeiseen saisit sitten lainan jos se muuten olisi sopiva. Kyllä se oikea koti vielä kohdalle tulee. Ja pääasia on, että tämänhetkisessä kodissa ei tule oireita. Olisi kamalaa jos pitäisi sen tähden etsiä uutta eikä mitään löytyisi. Kaikesta pitää vaan yrittää etsiä positiiviset puolet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin mäkin koitan ajatella. Tiedän monia, jotka saavat kodissaan oireita ja etsintä on siksi kiivasta ja kurjaa. Mulla on sentään puhdas koti, vaikkakin kallis!

   Kiitos Sari <3

   Poista
 3. Ei se parta ehtis kasvaa niin pitkäksi, jos se ajais sen pois kesäksi...
  Ja tuosta kalliista omasta majasta mietin, että kannattaako vaihtaa kalliista, mutta hyvästä vuokrakämpästä kalliiseen omistuskämppään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, hyvä pointti. Toisaalta tuntuu ihan hullulta maksaa vuokraa näin hurjia määriä kun olis tarkoitus sitten eläkkeellä tulla toimeen vähemmällä. Jos sais lainan maksettua ennen sitä, sitten olis vaan ylläpitokustannukset maksettavana pienestä eläkkeestä.

   No, ei se kuitenkaan mulle sovi.. plääh!

   Poista
 4. Ei hän aja, koska me jotka pelkäämme emme muuten tunnistaisi kesällä häntä joulupukiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja Sannan pointti, ettei se ehtisi jouluksi sitten kasvaa, on varmaan sekin totta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana