Sivut

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Menoa ja meininkiä

On ollut kiva lomaviikko! Sitten viime kertoman olemme mm. nähneet viiden päivän ikäisen tipun. Miten söpö otus ja miten kirkas pieni piip. Esikoinen on ollut kaverillaan, käynyt sopimassa yhden ruohonleikkuukeikan ja kirjoittanut kesätyösopimuksen. Kuopuksella kävi kaveri kylässä pidemmän kaavan mukaan, kun heillä vanhemmat ovat vielä töissä. Äitinsä istahti sitten kahveille hakiessa ja höpötettiin minkä kerittiin. Saimme myös ison Ikeakassillisen pieneksi jääneitä vaatteita katsottavaksi josko niistä jokunen kuopukselle menisi. Ja menihän sieltä: nappasimme 5 t-paitaa, 2 pitkähihaista, fleecen ja kaksi verkkatakkia, uimashortsit, 3 uudet boxerit ja 5 paria sukkia. Hinta olisi kuulemma ollut 3€ mutta tingin sen ylöspäin viiteen. Ihana ystävä! Lisäksi ostin viimeisillä rahoillani loimulohta kun se tuoksui niin mielettömän hyvälle. Hotkimme hännän kuopuksen kanssa alta aikayksikön. Eilen tuli lisää rahaa, joten likviditeettikriisi jäi lyhytaikaiseksi.

Olen myös leikkinyt kaksijalkaista homekoiraa, kun yksi tuttu on ostamassa vanhaa taloa ja häntä hirvitti. Tarjouduin auttamaan nenäni kanssa ja hän tarttui tarjoukseen. Samalla kävimme ystävän kanssa jo perinteisellä kesäretkellä, syömässä ja kirpputorilla. Olen myös käynyt Nepalin maanjäristyksen uhrien hyväksi järjestetyssä konsertissa ihanassa tunnelmallisessa makasiinissa. Kunnianhimoinen suunnitelma on kerätä 12 000€ jolla saisi jo yhden koulun tuhoutuneiden tilalle. Ei ole muuten meidän pohjoisen asukkien näkökulmasta raha eikä mikään yhdestä koulusta! Olen ihan varma, että kunhan polkaisemme projektin kunnolla käyntiin kunnan, seurakunnan ja yrittäjien yhteisvoimin, saamme sen vielä rakennettuakin. On täällä maalla aika mukavaa - ja yhteisöllistä. Minä olin koko konsertin ajan pala kurkussa ja niin ylpeä meistä kaikista! Sen jälkeen oli pakko kutsua vielä ystävä miehineen lasilliselle. En pystynyt yksin sulattamaan moista kokemusta. Ah!Meille muutti kirpparilta Duracell-pupu,
tässä se katselee ulos ystävän auton pikkuikkunasta.Olen myös orientoitunut siihen, että lomani loppuu tänään ja alkaa yhdeksän päivän työputki. Mutta siitä tulee mukavaa: vaihtelevaa, erilaista, vaikka toki maanantaista perjantaihin olen kirjastollakin. Alkaa nimittäin kulttuuriviikkomme!


8 kommenttia:

 1. Meille tuli eilen Linnanmäeltä 80 cm korkea ja ympärykseltään varmaan metrin paksuinen 'minion' eli sellainen sinihaalarihousuinen keltainen juustonaksu. Pienin voitti sen jossain pelissä. En ole vielä käynyt katsomassa, onko se mahdollisesti potkaissut Pienimmän yön aikana pois sängystä. Ahdasta näytti illalla olevan, vaikka sänky on 120 cm leveä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalarihousuinen juustonaksu ;-D

   Meillä on kolme pienempää hyllyssä, mutta veikkaan, että tulevat taas leikkeihin jahka Kätyrit -elokuva tulee Suomeen (muistaakseni aika pian).

   Voi olla, että Pienempi nukkuu lattialla ja Minioni leveästi virnuillen sängyllä!

   P.S. Duracel-pupu on noin kuusi senttiä pitkä ja se meinasi mennä yöllä sängyssä hukkaan (ei oo teillä sitä ongelmaa).

   Poista
  2. Olikin käynyt niin, että Naksu oli tippunut lattialle, kun oli saanut arvonnassa reunapaikan. Pienin oli nostanut sen sitten seinän viereen loppuyöksi, joka olikin mennyt ihan sovussa. Joo, ei pääse häviämään peiton uumeniin se meganaksu. :D

   Poista
  3. Naksu ois aika hyvä nimi sille!

   Poista
  4. Juu, nimiäiset olivat eilen heti tuulikaapissa, kun näin sen. Naksu se on. ;D

   Poista
 2. No haistoitko homeen?
  Muistan, miten ihania oli vaatekassilliset, joita saatiin, kun tytöt oli pieniä... olo vähän niinkuin jouluna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans samanlainen olo, tosin katottiin yhdessä kuopuksen kans läpi ja suurin osa tietty, meni takaisin. Ei sitä yksi lapsi määräänsä enempää tarvitse vaatteita.

   En haistanut, eikä tullut juuri mitään oireita. Vaan korvausilmaa oli vähänlaisesti, mutta olivat itsekin tulleet siihen tulokseen, että tekevät venttiilejä. Halasin, toivotin onnea ja sanoin: Go for it!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana